Τελευταία Νέα
Διεθνή

Apple: Παρουσίασε το νέο iPhone SE στις 4 ίντσες, αλλά και νέο μικρότερο iPad Pro

tags :
Apple: Παρουσίασε το νέο iPhone SE στις 4 ίντσες, αλλά και νέο μικρότερο iPad Pro
Εξαιρετικά ισχυρό το νέο μικρό τηλέφωνο του αμερικανικού τεχνολογικού κολοσσού - Στόχος της εταιρείας είναι η μεγαλύτερη διείσδυση στις αναδυόμενες αγορές
Το νέο iPhone SE με διαγώνιο 4 ιντσών παρουσίασε τελικά και επίσημα σήμερα, Δευτέρα 21 Μαρτίου, η Apple, ενώ, κάνοντας την έκπληξη, στην ειδική εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο παρουσιάστηκε και μία νέα έκδοση του iPad Pro, σε μικρότερη διάσταση, και συγκεκριμένα στις 9,7 ίντσες.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, το νέο μικρότερο iPhone SE έχει την ίδια ισχύ και επιδόσεις στα γραφικά με το μεγαλύτερο iPhone 6S, ενώ μπορεί να τραβήξει βίντεο UltraHD (4K) με την κάμερα των 12 megapixel.
Η διάθεσή του θα ξεκινήσει στα τέλη Μαΐου σε 110 χώρες, με αρχική τιμή στα 399/499 δολάρια, για τις εκδόσεις 16GB και 64GB αντίστοιχα.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για το πιο φθηνό iPhone που έχει βγάλει στην αγορά η εταιρεία.
Το κινητό θα έρχεται με λειτουργικό το iOS 9.3, ενώ διαθέτει σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος, αλλά και βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας.
Η οθόνη του είναι IPS Retina, με ανάλυση 1.136x640, στα 326 ppi, ενώ εμφανισιακά θυμίζει το iPhone 5S.
Οι προπαραγγελίες θα ξεκινήσουν την Πέμπτη 24 Μαρτίου και στόχος της εταιρείας είναι η μεγαλύτερη διείσδυση στις αναδυόμενες αγορές.
Από την άλλη, παρουσιάστηκε και το νέο iPad Pro, με οθόνη 9,7 ιντσών και κάμερα των 12 megapixel, με τιμή εκκίνησης τα 599 δολ. για το βασικό μοντέλο με τα 32GB, η οποία μπορεί να φτάσει έως και τα 899 δολ. για το μοντέλο των 256GB.
Η διάθεσή της ταμπλέτας θα ξεκινήσεις την Πέμπτη 31 Μαρτίου, ενώ οι προπαραγγελίες ξεκινούν όπως και με το iPhone SE στις 24 Μαρτίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης