Τελευταία Νέα
Διεθνή

Tony Blair: Οι Βρετανοί θα πράξουν λογικά και θα ψηφίσουν κατά του Brexit

Tony Blair: Οι Βρετανοί θα πράξουν λογικά και θα ψηφίσουν κατά του Brexit
Οι λογικοί άνθρωποι καλωσορίζουν την παρέμβαση του αμερικανού προέδρου, Barack Obama, τόνισε ο βρετανός πρώην πρωθυπουργός
Την εκτίμησή του ότι οι Βρετανοί θα πράξουν λογικά και θα ψηφίσουν υπέρ της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου, εξέφρασε ο βρετανός πρώην πρωθυπουργός, Tony Blair, σε συνέντευξή του στο ειδησεογραφικό δίκτυο Bloomberg.
Όπως ανέφερε, αν η χώρα αποχωρούσε από το ευρωπαϊκό μπλοκ, «θα δημιουργούνταν οικονομική αβεβαιότητα στα οικογενειακά νοικοκυριά, που νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι θα το θεωρούσαν ανόητο ρίσκο για να αναληφθεί».
Πρόσθεσε δε, ότι «κοιτάζω την πολιτική ανά τον κόσμο αυτές τις ημέρες και είναι μια μη προβλέψιμη κατάσταση».
Παράλληλα, ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας υπεραμύνθηκε της απόφασής του να ανοίξει την πόρτα στους μετανάστες από την Ανατολική Ευρώπη, που οδήγησε σε μια μαζική εισροή μεταναστών που οδήγησε στην αύξηση της εχθρότητας προς την Ε.Ε. μέσα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Όπως είπε, «προσωπικά, δεν αισθάνομαι ότι η μετανάστευση από την Ανατολική Ευρώπη ήταν πρόβλημα για τη Βρετανία» και συμπλήρωσε ότι «νομίζω ότι αυτοί οι άνθρωποι συμβάλλουν πολύ περισσότερο σε φόρους απ' ό,τι απολαμβάνουν κοινωνικών ωφελειών. Είναι σκληρά εργαζόμενοι άνθρωποι, αποτελούν καλά στοιχεία της κοινότητάς μας».
Αναφερόμενος στην παρέμβαση του αμερικανού προέδρου, Barack Obama, κατά του Brexit, ο Tony Blair τόνισε ότι οι λογικοί άνθρωποι στη Βρετανία θα καλωσορίσουν τα όσα είπε ο Obama, ο οποίος προειδοποίησε κατά του Brexit κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Βρετανία τον περασμένο μήνα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης