Τελευταία Νέα
Διεθνή

MarketWatch: Περισσότερο ανησυχητική μια προεδρία Trump στις ΗΠΑ από ένα Brexit

MarketWatch: Περισσότερο ανησυχητική μια προεδρία Trump στις ΗΠΑ από ένα Brexit
Λίγο πριν από τις αμερικανικές εκλογές τον Νοέμβριο, θα υπάρξει πανικός στις αγορές σχετικά με την πιθανότητα να μεταπηδήσει στον Λευκό Οίκο ο Trump
Οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ είναι πολύ πιο ανησυχητικές από μια πιθανότητα εξόδου της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της με έδρα το Λονδίνο Old Mutual Globan Investors, Richard Baxton.
«Δεν πρόκειται να συμβεί», τονίζει αναφερόμενος στην πιθανότητα ενός Brexit, προσθέτοντας ότι οι βρετανοί ψηφοφόροι δεν πρόκειται να στηρίξουν ριζοσπαστικές αλλαγές εκτός και αν υπάρξει πραγματική κρίση.
Παράλληλα, ανέφερε ότι οι εταιρείες στοιχημάτων διατηρούν τις αποδόσεις για παραμονή της Βρετανίας στο ευρωπαϊκό μπλοκ στο 2 προς 1, ενώ αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις τόνισε ότι τα αποτελέσματά τους δεν είναι αξιόπιστα.
Ο Buxton τόνισε ότι ανησυχεί περισσότερο για την αμερικανική πολιτική σκηνή και τις προεδρικές εκλογές τον Νοέμβριο, προσθέτοντας ότι αναμένει ότι η Hilary Clinton θα αναδειχθεί τελικώς νικήτρια και πρόεδρος των ΗΠΑ.
Ωστόσο, όπως ανέφερε, κάποια στιγμή πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου, θα υπάρξει κάποια στιγμή όπου θα καταγραφεί πανικός στις αγορές σχετικά με την πιθανότητα ο Donald Trump να μεταπηδήσει στον Λευκό Οίκο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης