Τελευταία Νέα
Διεθνή

Assange (WikiLeaks): Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να «φυτέψει» στοιχεία για να μπλέξει τη Ρωσία στην υποκλοπή των e-mails

Assange (WikiLeaks): Ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να «φυτέψει» στοιχεία για να μπλέξει τη Ρωσία στην υποκλοπή των e-mails
Σύμφωνα με τον ιδρυτή των WikiLeaks, οι κατηγορίες που εκτοξεύουν οι Δημοκρατικοί είναι για αποσπάσουν την προσοχή από το περιεχόμενο των e-mails που διέρρευσαν
Σε απλές ενδείξεις βασίζονται οι ισχυρισμοί των Αμερικανών ότι πίσω από την υποκλοπή των e-mails από την Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών βρίσκεται η Ρωσία, επεσήμανε σήμερα ο ιδρυτής των WikiLeaks Julian Assange, με συνέντευξη του στο Russia Today, που θα προβληθεί το Σάββατο 6 Αυγούστου.
Σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι οι μετατροπή των εγγράφων σε PDF έγιναν από υπολογιστή που χρησιμοποιούσε τη ρωσική γλώσσα, είπε ο Assange.
Όπως υποστηρίζει, ο Assange, οποιαδήποτε απόδειξη ότι η Ρωσία έχει εμπλακεί στην υποκλοπή θα μπορούσε να «φυτευτεί» σκόπιμα από κάποιον που θα ήθελε να φανεί ότι πίσω από όλα αυτά είναι η Ρωσία.
Λίγο νωρίτερα, ο Assange είχε πει ότι οι κατηγορίες που εκτοξεύουν οι Δημοκρατικοί εντάσσονται στην προσπάθεια τους να αποσπάσουν την προσοχή από το πραγματικό περιεχόμενο των εγγράφων που διέρρευσαν.
Υπενθυμίζετα ότι τα e-mails δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ομάδα WikiLeaks την παραμονή του συνεδρίου των Δημοκρατικών, και υποδηλώνουν ότι η επιτροπή του κόμματος φάνηκε να δείχνει εύνοια στην Clinton σε σχέση με τον αντίπαλό της, γερουσιαστή Bernie Sanders, για το χρίσμα του κόμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης