Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνάντηση May με εκπροσώπους μικρών επιχειρήσεων - Οι ευκαιρίες που δημιουργούνται μετά το Brexit

Συνάντηση May με εκπροσώπους μικρών επιχειρήσεων - Οι ευκαιρίες που δημιουργούνται μετά το Brexit
Σύμφωνα με την πρωθυπουργό της Βρετανίας, το Brexit δημιουργεί νέους προορισμούς για τις εξαγωγές
Με εκπροσώπους από 5,4 εκατ. μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων αναμένεται να συναντηθεί σήμερα η Theresa May στον απόηχο του βρετανικού δημοψηφίσματος.
Σύμφωνα με το Reuters, η πρωθυπουργός της Βρετανίας θα τους πει ότι θέλει να τους βοηθήσει προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιουργούνται από την ψήφο του «Leave».
«Από τις δυναμικές νέες επιχειρήσεις έως τις οικογενειακές επιχειρήσεις, οι μικρές και μεσαίας μας επιχειρήσεις είναι οι ραχοκοκαλιά της χώρας» φέρεται να έχει δηλώσει η May ενόψει της συνάντησης.
«Θέλω να χτίσω μια οικονομία που λειτουργεί για όλους και αυτό σημαίνει να εργάζεσαι με τις μικρές επιχειρήσεις και να τις ακούς. 
Θέλω επίσης αυτές οι επιχειρήσεις να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται από το Brexit, όπως οι εξαγωγές σε νέες προορισμούς» υποστηρίζει η May.
Επισημαίνεται ότι η May έχει πει ότι η ψήφος υπέρ του Brexit υποδηλώνει την επιθυμία των ψηφοφόρων για αλλαγή στον τρόπο που λειτουργεί η οικονομία.
Σύμφωνα με την ίδια, αυτό που θέλει είναι μια δίκαιη οικονομία, που θα έχει αφομοιώσει την εταιρική διακυβέρνηση, δεν θα υπάρχει φοροδιαφυγή και φοροαποφυγή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης