Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cruz: Στις εκλογές θα ψηφίσω τον Donald Trump - Εντελώς ακατάλληλη η H. Clinton

Cruz: Στις εκλογές θα ψηφίσω τον Donald Trump - Εντελώς ακατάλληλη η H. Clinton
«Ο Donald Trump είναι το μόνο εμπόδιο στον δρόμο της Clinton», επισήμανε ο Cruz
Τη δέσμευσή του να στηρίξει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων αποφάσισε, έπειτα από πολλή σκέψη και προσευχή, να τηρήσει ο Ted Cruz, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, ότι στις εκλογές της 8ης Νοεμβρίου θα ψηφίσει τον Donald Trump.
Ειδικότερα, ο Cruz, ο οποίος είχε χάσει από τον Trump το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, αποφάσισε να ψηφίσει και να στηρίξει τον Trump για δύο λόγους, αφενός για να τηρήσει τη δέσμευσή του και, αφετέρου, διότι θεωρεί εντελώς απαράδεκτη επιλογή τη Hillary Clinton.
#neverhillary έγραψε χαρακτηριστικά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, από όπου και αποφάσισε να γνωστοποιήσει την πρόθεσή του για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.
Ο Cruz σημειώνει, πάντως, ότι υπάρχουν πολλά σημεία πολιτικής διαφωνίας με τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων.
Ο ίδιος εκτιμά, ωστόσο, ότι η πολιτική της Clinton θα είναι καταστροφική για τις ΗΠΑ και για αυτό η συνείδηση τού του λέει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σταματήσει την εκλογή της υποψηφίου των Δημοκρατικών.
Σε άλλο σημείο της ανάρτησής του τονίζει πως η χώρα βρίσκεται σε κρίση και υποστηρίζει πως η Clinton είναι προδήλως ακατάλληλη να γίνει πρόεδρος, αλλά και ότι οι πολιτικές της θα πλήξουν εκατομμύρια Αμερικανούς.
«Ο Donald Trump είναι το μόνο εμπόδιο στον δρόμο της», επισήμανε ο Cruz.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης