Τελευταία Νέα
Διεθνή

Deutche Post: Ανακοίνωσε την εξαγορά της UK Mail - Στις 242,7 εκατ. στερλίνες το deal

tags :
Deutche Post: Ανακοίνωσε την εξαγορά της UK Mail - Στις 242,7 εκατ. στερλίνες το deal
Η γερμανική εταιρία δήλωσε ότι η εν λόγω κίνηση θα της αποφέρει «σημαντικά οφέλη»
Την εξαγορά της UK Mail ανακοίνωσε σήμερα (28/9) η γερμανική εταιρία μεταφοράς δεμάτων Deutche Post, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την παρουσία της και τη θέση της στην αγορά μεταφοράς δεμάτων εντός του Ηνωμένου Βασιλείου.
Συγκεκριμένα, το ύψος της συμφωνίας ανέρχεται στις 242,7 εκατ. στερλίνες, γεγονός που μεταφράζεται σε 440 πένες για κάθε μετοχή της UK Mail.
Μέσω δηλώσεων που πραγματοποίησε μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς, η Deutche Post δήλωσε ότι η προσφορά αντιπροσωπεύει ένα premium της τάξης τους +43% της τιμής κλεισίματος της UK Mail κατά τη χθεσινή (27/9) ημέρα, ενώ πρόσθεσε ότι η εν λόγω κίνηση θα της αποφέρει «σημαντικά οφέλη».
«Με την εξαγορά αυτή, θα επεκτείνουμε περαιτέρω το δίκτυό μας και θα έχουμε μία ισχυρή θέση στις τρεις μεγαλύτερες αγορές του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ευρώπη, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας και της Γαλλίας, οι οποίες αντιπροσωπεύουν πάνω από το 60% της online λιανικής στην ήπειρο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Juergen Gerdes, μέλος του ΔΣ της Deutche Post.
Από την πλευρά της, η UK Mail δήλωσε ότι έκρινε πως οι όροι της συμφωνίας ήταν «δίκαιοι και εύλογοι», με αποτέλεσμα να θεωρείται σχεδόν βεβαία η ομόφωνη υπερψήφισή της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης