Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η συμβουλή της Goldman Sachs στους επενδυτές της Wall Street που θέλουν υπεραπόδοση

Η συμβουλή της Goldman Sachs στους επενδυτές της Wall Street που θέλουν υπεραπόδοση
«Όταν όλοι κλαίνε, εσύ πρέπει να αγοράσεις»
Έναν απλό τρόπο για να απολαύσουν οι επενδυτές της Wall Street υπεραπόδοση έως και 30% στις μετοχές τους παραθέτει η Goldman Sachs, με αφορμή την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το γ’ 3μηνο 2016.
Όπως αναφέρει η ομάδα αναλυτών της τράπεζας, οι επενδυτές πρέπει αρχικά μα βρουν εταιρείες που καταγράφουν πτώση τουλάχιστον 3% δύο εβδομάδες πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τους, ένα χαρακτηριστικό που εντοπίστηκε σε 15 εισηγμένες του S&P 500, σε ό,τι αφορά το γ’ 3μηνο 2016.
Έπειτα οι επενδυτές πρέπει να αγοράσουν call options (αγορά μετοχής, ομολόγου κλπ σε συγκεκριμένη τιμή, εντός ενός χρονικού διαστήματος) πέντε ημέρες πριν τη δημοσιοποίηση των οικονομικών αποτελεσμάτων.
Έτσι, μία ήμερα αφότου ανακοινωθούν οι ικανοποιητικές οικονομικές επιδόσεις, ο επενδυτής θα μπορεί να πουλήσει τη μετοχή.
Με την παραπάνω μέθοδο, οι επενδυτές θα δουν κέρδη έως και 30% από την πώληση της μετοχής, σύμφωνα με την τράπεζα, η οποία επίσης επισημαίνει πως τα τελευταία 20 χρόνια η μέθοδος έχει χαρίσει κατά μέσο όρο κέρδη 18%.
«Όταν όλοι κλαίνε, εσύ πρέπει να αγοράσεις», σχολιάζουν οι αναλυτές της Goldman…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης