Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sunday Times: Ρόλο στις διαπραγματεύσεις για το Brexit θέλει ο Blair - θεωρεί τη May ασήμαντη και τον Corbyn τρελό

Sunday Times: Ρόλο στις διαπραγματεύσεις για το Brexit θέλει ο Blair - θεωρεί τη May ασήμαντη και τον Corbyn τρελό
Προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από την κυβέρνηση για τις διαπραγματευσεις και συναντά υψηλόβαθμους αξιωματούχους και υπουργούς
Τρόπους για να επιστρέψει στην ενεργή πολιτική σκηνή της Βρετανίας αναζητά ο πρώην πρωθυπουργός των εργατικών Tony Blair.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής Sunday Times, ο πρώην πρωθυπουργός έχει θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της πρωθυπουργού στο θέμα της σκληρής διαπραγμάτευσης για το Brexit.
Μάλιστα, όπως αναφέρει , στόχος του είναι να βοηθήσει την Βρετανία στη διαπραγμάτευση ώστε να πετύχει μια όσο το δυνατό καλύτερη συμφωνία με την ΕΕ.
Ο πρώην πρωθυπουργός, προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες από την κυβέρνηση, σύμφωνα με τους Sunday Times, και κάνει συναντήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους και υπουργούς, προκειμένου να βρει έναν τρόπο να εμπλακεί στις περίπλοκες διαπραγματεύσεις του Brexit.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρώην πρωθυπουργός δεν εμφανίζεται ικανοποιημένος από τον τρόπο που η «ασήμαντη», όπως την αποκαλεί, Theresa May χειρίζεται το ζήτημα ενώ έχει εκφράσει και τη διαφωνία του με τον σημερινό ηγέτη των εργατικών Jeremy Corbyn τον οποίο έχει αποκαλέσει τρελό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης