Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αναστασιάδης: Να σταματήσουν κάποιοι να μεταδίδουν πως υπάρχει κρίση στις σχέσεις Κύπρου - Ελλάδας

Αναστασιάδης: Να σταματήσουν κάποιοι να μεταδίδουν πως υπάρχει κρίση στις σχέσεις Κύπρου - Ελλάδας
«Είμαστε σε άριστη συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό»
Τις πολύ καλές διμερείς σχέσεις μεταξύ της ελληνικής και της κυπριακής κυβέρνησης επισήμανε ο Πρόεδρος της νήσου, Νίκος Αναστασιάδης.
Απευθυνόμενος σε δημοσιογράφους, ο Κύπριος Πρόεδρος τόνισε πως πρέπει «να σταματήσουν – όχι εσείς, εσείς μεταδίδετε το τί ακούτε – κάποιοι, να καλλιεργούν σε τέτοιες κρίσιμες ώρες, ότι υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρχει κρίση μεταξύ των σχέσεων Κύπρου και Ελλάδας».
«Είμαστε σε άριστη συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση, με τον πρωθυπουργό, που εκφράζει οπωσδήποτε τις πολιτικές, που διαμορφώνονται μέσα από την ομάδα την κυβερνητική, και ως εκ τούτου θεωρώ αδικαιολόγητες, αυτή ιδιαίτερα την κρίσιμη ώρα, τις εικασίες που εκφράζονται από τον οποιονδήποτε.
Δεν είναι μόνο ο πρωθυπουργός, είναι η κυβέρνηση της Ελλάδας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, έγκυρη πηγή ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι αυτοί που κατηγορούν στην Κύπρο τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, είναι μία μειοψηφία.
Η ίδια πηγή είπε, ότι φαίνεται πως στην Αθήνα κάποιοι «βρήκαν την ευκαιρία, δια του Κυπριακού, να πλήξουν τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών και για αυτό διέρρευσε το άτυπο έγγραφο, που απέστειλε σε κυβερνητικά στελέχη και πολιτικά πρόσωπα της Ελλάδος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης