Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χριστοδουλίδης (Κυβ. Εκπρόσωπος Κύπρου): Δεν υπάρχει καμία διαφωνία με την Αθήνα

Χριστοδουλίδης (Κυβ. Εκπρόσωπος Κύπρου): Δεν υπάρχει καμία διαφωνία με την Αθήνα
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου αναφέρθηκε στη διεθνή διάσκεψη για το Κυπριακό στη Γενεύη
Δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορετική προσέγγιση ή διαφωνία ανάμεσα στην ελληνική και την κυπριακή κυβέρνηση σχετικά με το θέμα της διεθνούς διάσκεψης για το Κυπριακό στη Γενεύη, δήλωσε σήμερα (7/12/2016) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης.
Ερωτηθείς εάν είναι εκ των ων ουκ άνευ η συμμετοχή της Κυπριακής Δημοκρατίας στη διεθνή διάσκεψη, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε πως το αντικείμενο συζήτησης σε μια πολυμερή διάσκεψη αφορά ένα κράτος, που είναι η Κυπριακή Δημοκρατία, και δεν μπορεί να λείπει από τη συζήτηση το κράτος για το οποίο θα γίνει η συζήτηση.
Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε πως κατά τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου έγινε ενημέρωση από τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη και ακολούθως έγινε συζήτηση για θέματα ουσίας και θέματα διαδικασίας.
Σε παρατήρηση πως αυτό που ανησυχεί περισσότερο τα κόμματα είναι το θέμα της πολυμερούς διάσκεψης, η σύνθεση και ο ρόλος του κάθε παριστάμενου σε αυτήν, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε πως «όλοι έχουμε ανησυχίες» και πως εκείνο που έχει περισσότερη ίσως σημασία δεν είναι απλά να εκφράζουμε ανησυχίες.
Εκείνο που έχει σημασία είναι να προβαίνουμε σε τέτοιου είδους ενέργειες έτσι ώστε να μην υφίστανται τέτοιου είδους ανησυχίες, πρόσθεσε.
Παράλληλα, επεσήμανε πως εδώ και πολύ καιρό γίνονται τέτοιου είδους ενέργειες «έτσι ώστε όταν φθάσουμε να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις όπως αυτές που περιγράφονται να μην υπάρχει καμία απολύτως ανησυχία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης