Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bloomberg: Σύγκρουση συμφερόντων ανάμεσα σε Deutsche Bank και Trump; - Εκκρεμεί δάνειο 300 εκατ. δολ.

Bloomberg: Σύγκρουση συμφερόντων ανάμεσα σε Deutsche Bank και Trump; - Εκκρεμεί δάνειο 300 εκατ. δολ.
Μία σκληρή στάση της τράπεζας απέναντι στον δανειολήπτη, θα έχει πιθανότητα ως αποτέλεσμα μία πολλαπλασίως σκληρή στάση από το υπουργείο Δικαιοσύνης των Η.Π.Α.
Για μία μελλοντική σύγκρουση συμφερόντων ανάμεσα στον Donald Trump και τη Deutsche Bank αναρωτιέται το Bloomberg, με αφορμή τις επικείμενες διαπραγματεύσεις για το πρόστιμο - μαμούθ από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης στη γερμανική τράπεζα.
Όπως αποκαλύπτει στο πρακτορείο (ανώνυμα) πηγή που γνωρίζει καλά το θέμα, ήδη η Deutsche προσπαθεί να αναδιαρθρώσει το δάνειο ύψους 300 εκατ. δολαρίων που έχει λάβει το «Trump Organization», προκειμένου να αποφευχθεί η οποιαδήποτε αντιπαράθεση κατά τη διάρκεια της επικείμενης προεδρίας του (ξεκινά από την 20η Ιανουαρίου 2017).
Μία σκληρή στάση της τράπεζας απέναντι στον δανειολήπτη κ. Trump, θα έχει πιθανότητα ως αποτέλεσμα μία πολλαπλασίως σκληρή στάση από το υπουργείο Δικαιοσύνης των Η.Π.Α.…
Ο γερμανικός κολοσσός βρίσκεται αντιμέτωπος με το (διαπραγματεύσιμο) πρόστιμο 14 δισ. δολάρια από τις αμερικανικές Αρχές, λόγω των τιτλοποιημένων στεγαστικών δανείων που είχε εκδώσει κατά τη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης.
Η πλειοψηφία των αναλυτών αναμένει μία πιο ήπια στάση από τον Ρεπουμπλικάνο, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που «είδαν» το πρόστιμο ως «αντίποινα» για την «καμπάνα» της Κομισιόν στην αμερικανική Apple.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης