Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τη μη χορήγηση μπόνους στο 90% των στελεχών της για το 2016 εξετάζει η Deutsche Bank

Τη μη χορήγηση μπόνους στο 90% των στελεχών της για το 2016 εξετάζει η Deutsche Bank
Προς το παρόν η Deutsche δεν έχει σχολιάσει το δημοσίευμα
Τη μη χορήγηση του μπόνους για το 2016 στο 90% των στελεχών της εξετάζει η Deutsche Bank, σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της New York Post που επικαλείται πηγές που γνωρίζουν το θέμα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, μόνο το 10% των στελεχών του γερμανικού κολοσσού θα λάβει μπόνους για το περασμένο έτος, με το ποσό μάλιστα να αποπληρώνεται μέσα στα επόμενα πέντε (5) χρόνια.
Σημειώνεται ότι πέρυσι η μεγαλύτερη τράπεζα της Ευρωζώνης περιέκοψε τα μπόνους κατά 11% ενώ καθυστέρησε την αποπληρωμή τους για λίγους μήνες.
Προς το παρόν η Deutsche δεν έχει σχολιάσει το δημοσίευμα.
Θυμίζουμε ότι στις 23 Δεκεμβρίου 2016 η Deutsche Bank προχώρησε σε διακανονισμό του υπέρογκο προστίμου 14 δισ. δολαρίων (για τα τιτλοποιημένα στεγαστικά δάνεια πριν από τη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008) με τις αμερικανικές Αρχές, με αποτέλεσμα να πληρώσει τελικά μόνο τα 7,2 δις.
Ειδικότερα, η τράπεζα θα πληρώσει 3,1 δισ. στις Αρχές και 4,1 δισ. προς τους Αμερικανούς καταναλωτές.
Λίγες ημέρες αργότερα, η τράπεζα κατέβαλε πρόστιμο 95 εκατ. δολαρίων στις αμερικανικές αρχές, μετά από κατηγορία ότι δημιούργησε εταιρείες-«κελύφη» για την πραγματοποίηση μεγάλη κλίμακας φοροδιαφυγής στις Η.Π.Α. το έτος 2000.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης