Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε διαπραγματεύσεις εξαγοράς της Mead Johnson έναντι 16,6 δισ. δολ. βρίσκεται η Reckitt Benckiser

Σε διαπραγματεύσεις εξαγοράς της Mead Johnson έναντι 16,6 δισ. δολ. βρίσκεται η Reckitt Benckiser
Η Mead Johnson με έδρα το Γκλένβιου του Ιλινόι των ΗΠΑ, παράγει το βρεφικό γάλα Enfamil, καθώς και μια σειρά από θρεπτικά ροφήματα για βρέφη και παιδιά
Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για την εξαγορά της αμερικανικής εταιρείας βρεφικού γάλακτος σε σκόνη Mead Johnson έναντι 16,6 δισ. δολαρίων ΗΠΑ (15,4 δισ. ευρώ), βρίσκεται η βρετανική εταιρεία ειδών καθαρισμού και άλλων οικιακών προϊόντων Reckitt Benckiser, όπως γνωστοποίησε σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017.
Η Reckitt σχεδιάζει να προσφέρει 90 δολάρια ανά μετοχή Mead Johnson, τιμή που συνιστά premium 30% έναντι της χθεσινής τιμής κλεισίματος της εξαγοραζόμενης αμερικανικής εταιρείας στη Wall Street, όταν η αγορά αγνοούσε τις διαπραγματεύσεις εξαγοράς.
Η Mead Johnson με έδρα το Γκλένβιου του Ιλινόι των ΗΠΑ, παράγει το βρεφικό γάλα Enfamil, καθώς και μια σειρά από θρεπτικά ροφήματα για βρέφη και παιδιά.
Ο όμιλος Reckitt Benckiser έχει έδρα στο Λονδίνο και στα προϊόντα της περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων το παυσίπονο Nurofen και τα αποσμητικά χώρου Air Wick.
Όπως είναι λογικό, η τιμή της μετοχής της Mead Johnson Nutrition Co. σήμερα «εκτοξεύτηκε» κατά 24%, για να ανέλθει στο επίπεδο των 86,14 δολαρίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης