Τελευταία Νέα
Διεθνή

Deripaska (πρόεδρος Rusal): O Trump και ο Putin δεν θα ζήσουν για πάντα ευτυχισμένοι - Αυτό είναι ένα παραμύθι

Deripaska (πρόεδρος Rusal): O Trump και ο Putin δεν θα ζήσουν για πάντα ευτυχισμένοι - Αυτό είναι ένα παραμύθι
Ο πρόεδρος της μεγαλύτερης εταιρείας αλουμινίου παγκοσμίως δεν θεωρεί ρεαλιστικό ότι ο Trump θα βελτιώσει τις σχέσεις ΗΠΑ - Ρωσίας
Η ιδέα ότι η αμερικανική κυβέρνηση θα καταφέρει να ομαλοποιήσει τις σχέσεις με τον Ρώσο πρόεδρο Vladimir Putin ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείες αλουμινίου παγκοσμίως.
Συγκεκριμένα, ο Oleg Deripaska δήλωσε στο CNBC ότι δεν είναι ρεαλιστικό να αναμένει κάποιος ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Donald Trump και η υπόλοιπη κυβέρνηση του θα βελτιώσουν τις σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ.
«Όλοι έχουν την τάση να πιστεύουν σε αυτό το παραμύθι, αλλά υπάρχει μια πραγματικότητα...
O Trump και η κυβέρνηση του πρέπει να αποδείξουν ότι θα είναι σε θέση να αλλάξουν την οικονομική πραγματικότητα στις ΗΠΑ» είπε χαρακτηριστικά ο Deripaska.
Επισημαίνεται ότι οι προσπάθειες του Trump για τη βελτίωση των σχέσεων με το Κρεμλίνο έχουν παρεμποδιστεί από τις σχέσεις της ομάδας τους με τη Ρωσία που φαίνεται να χρονολογούνται από την προεκλογική εκστρατεία.
Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ διαπίστωσαν επίσης ότι η Μόσχα είχε χακάρει τους Δημοκρατικούς αντιπάλους του Trump κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης