Τελευταία Νέα
Διεθνή

Le Figaro: Στις μυστικές δημοσκοπήσεις, η Le Pen είναι πολύ πιο μπροστά από τους αντιπάλους της

Le Figaro: Στις μυστικές δημοσκοπήσεις, η Le Pen είναι πολύ πιο μπροστά από τους αντιπάλους της
Εάν η Le Pen συγκεντρώσει υψηλό ποσοστό στον πρώτο γύρο, θα αυξηθούν οι πιθανότητες νίκης της στον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών
Θεαματική είναι η πορεία της Marine Le Pen στις μυστικές δημοσκοπήσεις για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές, όπως προκύπτει από πρόσφατο δημοσίευμα της Le Figaro.
Όπως αναφέρεται, η Le Pen προηγείται στον πρώτο γύρο με ποσοστό που πλησιάζει στο 34%.
Σύμφωνα με τις επίσημες δημοσκοπήσεις η Le Pen προηγείται των αντιπάλων της με ποσοστό που κυμαίνεται από 26%-28% αλλά στο δεύτερο γύρο χάνει, ανεξαρτήτως του ποιος θα είναι ο αντίπαλος της.



Ωστόσο, ένα ποσοστό άνω του 30% στον πρώτο γύρο, θα αυξήσεις τις πιθανότητες να νικήσει στον δεύτερο γύρο των εκλογών που θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαΐου του 2017.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Francois Hollande παραδέχθηκε πρόσφατα ότι δεν αποκλείεται να κερδίσει η Le Pen.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος στις κατ' ιδίαν συζητήσεις με τους συνεργάτες τους υποστηρίζει ότι η δυναμική της Le Pen έχει υποτιμηθεί στις δημοσκοπήσεις και ότι η δυναμική ενός υψηλού ποσοστού στον πρώτο γύρο θα δυσκολέψει τον αντίπαλο της στον δεύτερο γύρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης