Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Θα είναι δύσκολες οι συζητήσεις για το διαζύγιο με την ΕΕ, δηλώνει η May

Reuters: Θα είναι δύσκολες οι συζητήσεις για το διαζύγιο με την ΕΕ, δηλώνει η May
"Θα υπάρχουν στιγμές κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, που θα είναι ζόρικες" δήλωσε η πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τ. May
Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Theresa May δήλωσε την Κυριακή 30/4 ότι οι συζητήσεις για το διαζύγιο με την ΕΕ θα είναι δύσκολες, μετά τη σκληρή στάση που πήραν οι Ευρωπαίοι ηγέτες εν όψει των διαπραγματεύσεων για το Brexit, μεταδίδει το Reuters.
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες ενέκριναν το Σάββατο 29/4 δύσκολους όρους για το διαζύγιο με τη Βρετανία και προειδοποίησαν τους Βρετανούς να "μην έχουν αυταπάτες και ψευδαισθήσεις για μία νέα σχέση που θα εξασφαλίσει την πρόσβασή τους στην ενιαία αγορά της ΕΕ.
"Αυτό που φαίνεται και από σχόλια που έχουν κάνει οι Ευρωπαίοι ηγέτες, είναι ότι θα υπάρξουν στιγμές κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων που θα είναι πραγματικά πολύ ζόρικες" δήλωσε η May στο BBC.
Η Μay επιβεβαίωσε, εξάλλου, τη θέση της ότι θα είναι έτοιμη να αποχωρήσει από τις συζητήσεις για την αποχώρηση από την ΕΕ, ακόμα και χωρίς συμφωνία, αν δεν της αρέσει αυτό που θα της προσφέρουν οι Βρυξέλλες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης