Τελευταία Νέα
Διεθνή

Buffett: Θα υπάρξουν κάποια οικονομικά προβλήματα αλλά οι ΗΠΑ θα τα καταφέρουν

Buffett: Θα υπάρξουν κάποια οικονομικά προβλήματα αλλά οι ΗΠΑ θα τα καταφέρουν
«Όταν ο υπόλοιπος κόσμος είναι φοβισμένος, γνωρίζουμε ότι η Αμερική θα πάει καλά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Buffett
Καθησυχαστικός εμφανίζεται ο θρυλικός επενδυτής Warren Buffett για τα προβλήματα, που εμφανίζονται στην αμερικανική οικονομία, εκφράζοντας μάλιστα την πεποίθηση, πως η κατάσταση θα εξελιχθεί ακόμη καλύτερα στο μέλλον.
Κατά τη  συνέλευση των μετόχων του Berkshire Hathaway, του οποίου είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα οικονομικά μεγέθη των ΗΠΑ ενώ φαίνεται να απορρίπτει τις αιτιάσεις από το εξωτερικό, πως ο προστατευτισμός συνιστά κίνδυνο για την  παγκόσμια οικονομία.
«Όταν ο υπόλοιπος κόσμος είναι φοβισμένος, γνωρίζουμε ότι η Αμερική θα πάει καλά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Buffett υπενθυμίζοντας μία παλαιότερη ρήση του και τόνισε, πως σε περιόδους οικονομικής κάμψης,  οι επενδύσεις γίνονται φθηνότερες και πιο ελκυστικές.  
Αναφορικά με τον  Donald Trump παρατήρησε, πως δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ και η ανθεκτικότητα της αμερικανικής οικονομίας θα φάνει στο εγγύς μέλλον, παρά τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν προσωρινά.
«Όλοι ξέρουμε πως οι ΗΠΑ θα τα καταφέρουν μία χαρά παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα», επισήμανε. 
Μάλιστα προβαίνοντας σε μία ιδιαίτερα αισιόδοξη εκτίμηση για την αμερικανική οικονομία χαρακτήρισε τα παιδιά, που ζουν τώρα στις ΗΠΑ, ως την πιο τυχερή που γεννήθηκε ποτέ.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης