Τελευταία Νέα
Διεθνή

H Benetton σχεδιάζει να αγοράσει τη Ducati - Η τελική λίστα με τους υποψήφιους

tags :
H Benetton σχεδιάζει να αγοράσει τη Ducati -  Η τελική λίστα με τους υποψήφιους
Οι τελικοί υποψήφιοι φιναλίστ θα έχουν πρόσβαση στα βιβλία της εταιρείας μετά το καλοκαίρι του 2017
Η ιταλική Benetton, που δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο της ένδυσης είναι μεταξύ των πέντε υποψηφίων οι οποίοι έχουν επιλεγεί για να αγοράσουν την εταιρεία πολυτελών μοτοσικλετών  Ducati, η οποία πωλείται από τη Volkswagen όπως αναφέρει το Reuters, επικαλούμενο πηγή με γνώση του θέματος.
Οι τελικοί υποψήφιοι φιναλίστ θα έχουν πρόσβαση στα βιβλία της εταιρείας μετά το καλοκαίρι του 2017, δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας ότι οι προσφορές, που έλαβαν, αποτίμησαν την Ducati σε 1,3 δισ-1,5 δισ.ευρώ.
Νωρίτερα σήμερα (29/7) δύο ιταλικές εφημερίδες έγραψαν ότι εκτός από το επενδυτικό όχημα της οικογένειας Benetton, την Edizione Holding, η λίστα περιλαμβάνει την αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Polaris Industries  και τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, όπως ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της Ducati, Investindustrial, PAI και Bain Capital.
Η Investindustrial αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση.
Οι Polaris, PAI και Bain δεν έχουν προβεί σε κάποιο σχόλιο.
Ο κατάλογος των αρχικών υποψηφίων για τη Ducati περιλάμβανε επίσης δύο ινδικές εταιρείες μοτοσικλετών, την Eicher Motors  και την Bajaj Auto καθώς και τα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια της CVC Capital Parners και Advent.
Η Volkswagen, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ευρώπης, με πωλήσεις περιουσιακών της στοιχείων προσπαθεί να υπερβεί την τεράστια οικονομική ζημιά, που της προκάλεσαν τα πρόστιμα  μετά το σκάνδαλο των ρύπων.  

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης