Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η BP κάνει αίτηση για αρχική δημόσια προσφορά περιουσιακών στοιχείων της στις ΗΠΑ

tags :
Η BP κάνει αίτηση για αρχική δημόσια προσφορά περιουσιακών στοιχείων της στις ΗΠΑ
Η ΙΡΟ έρχεται σχεδόν δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της BP, ότι σχεδιάζει να διαθέσει μερικά από τα περιουσιακά στοιχεία της στις κεντρικές και δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ και στον Περσικό Κόλπο
Η βρετανική εταιρεία BP υπέβαλε αίτηση τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017 για αρχική δημόσια προσφορά περιουσιακών στοιχείων της στις ΗΠΑ, στο κομμάτι που αφορά τους αγωγούς ενέργειας.
Η BP Midstream Partners LP, η κύρια εταιρία περιορισμένης ευθύνης που σχηματίστηκε από την αμερικανική μονάδα αγωγών της ΒΡ, δήλωσε σε ρυθμιστική κατάθεση ότι σχεδιάζει να εισαχθεί στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με το σύμβολο "BPMP".
Μία εταιρεία περιορισμένης ευθύνης σαν δομή εταιρείας έχει πλεονεκτήματα και χρησιμοποιείται συχνά και από άλλες εταιρείες, διότι δεν καταβάλλουν εταιρικούς φόρους για διανομές ή κέρδη σε εταίρους.
Η προσφορά έρχεται σχεδόν δύο μήνες μετά την ανακοίνωση της BP, ότι σχεδιάζει να διαθέσει μερικά από τα περιουσιακά στοιχεία της στις κεντρικές και δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ και στον Περσικό Κόλπο, σε IPO για την άντληση μετρητών.
Η Citigroup, η Goldman Sachs, η Morgan Stanley, η Barclays, η Credit Suisse και η JPMorgan συγκαταλέγονται στις τράπεζες για την IPO της BP Midstream Partners.
Η BP Midstream δήλωσε ότι σκοπεύει να αντλήσει περίπου 100 εκατ. δολάρια από την IPO στις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης