Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bombardier: Για την παραγωγή του αεροσκάφους CSeries απασχολούνται 22.700 εργαζόμενοι σε 9 πολιτείες των ΗΠΑ

tags :
Bombardier: Για την παραγωγή του αεροσκάφους CSeries απασχολούνται 22.700 εργαζόμενοι σε 9 πολιτείες των ΗΠΑ
Η Bombardier προμηθεύεται περισσότερο από το 50% του εξοπλισμού των CSeries από τις ΗΠΑ
Για το αεροσκάφος της Bombardier CSeries, χρειάζονται 22.700 θέσεις εργασίας σε περισσότερες από εννέα αμερικανικές πολιτείες, ενώ το τμήμα αεροναυπηγικής δαπάνησε 2,4 δισ. δολάρια σε περισσότερους από 800 προμηθευτές στις ΗΠΑ το 2016.
Τα στοιχεία αυτά είναι ένα μέτρο του οικονομικού αντίκτυπου της καναδικής εταιρείας, καθώς βρίσκεται σε διαμάχη με την Boeing που ισχυρίζεται ότι λαμβάνει παράνομες επιδοτήσεις, εφαρμόζοντας ντάμπινγκ, σύμφωνα με αξιωματούχους της εταιρείας.
Τα νούμερα αυτά θα μειωθούν δραστικά, εάν τα αεροπλάνα CSeries παραμείνουν εκτός της αγοράς των ΗΠΑ, σύμφωνα με εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας.
Η Bombardier προμηθεύεται περισσότερο από το 50% του εξοπλισμού των CSeries από τις ΗΠΑ, σύμφωνα με έγγραφα που επικαλείται το Reuters.
Το Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017 πρότεινε ένα δασμό αντιντάμπινγκ ύψους 79,82% μετά από μια προκαταρκτική εξέταση, ότι τα αεριωθούμενα αεροπλάνα πουλήθηκαν κάτω από το κόστος.
Το τμήμα αεροδιαστημικής της Bombardier διαθέτει εγκαταστάσεις σε οκτώ πολιτείες, που παρέχουν υπηρεσίες για επαγγελματικά και εμπορικά αεροσκάφη, τη διανομή ανταλλακτικών και την εκπαίδευση.
Η έδρα της επιχειρησιακής μονάδας Bombardier Learjet, βρίσκεται επίσης στις ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης