Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Aston Martin ανακαλεί περισσότερα από 5.500 οχήματα στις ΗΠΑ

Η Aston Martin ανακαλεί περισσότερα από 5.500 οχήματα στις ΗΠΑ
Οι ανακλήσεις της Aston Martin αναμένεται να ξεκινήσουν την 1η Φεβρουαρίου του 2018
Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία σπορ αυτοκινήτων Aston Martin, ανακαλεί περίπου 5.500 οχήματα στις ΗΠΑ λόγω προβλημάτων με τους κινητήρες και τα καλώδια μπαταρίας, σύμφωνα με έγγραφα που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της Εθνικής Οδικής Κυκλοφορίας (NHTSA).
Οι ανακλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν την 1η Φεβρουαρίου του 2018, σε μία περίοδο που οι ιδιοκτήτες της εταιρείας που έγιναν διάσημη από τον κινηματογραφικό ήρωα James Bond, προετοιμάζονται για την είσοδο της στο χρηματιστήριο ή την πώληση της εταιρείας.
Σύμφωνα με τα έγγραφα της ιστοσελίδας του NHTSA, η Aston Martin ανακαλεί 3.993 μοντέλα DB9, DBS, Rapide, Virage και Vanquish τα οποία κατασκευάστηκαν μεταξύ 2009 και 2016, λόγω προβλημάτων που μπορούν να προκαλέσουν την ανάσχεση του κιβωτίου ταχυτήτων, αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος.
Η εταιρεία που εδρεύει στην Αγγλία ανακαλεί επίσης 1.953 οχήματα DB9 και DBS που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2005 και 2009 επειδή τα καλώδια τροφοδοσίας της μπαταρίας, ενδέχεται να υποστούν βλάβη, όταν το κάθισμα οδηγού βρίσκεται στην πλήρη πίσω θέση, γεγονός που θα μπορούσε τελικά να αυξήσει τον κίνδυνο φωτιάς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης