Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Θα τελειώσουμε ό,τι πρέπει να τελειώσουμε στο Αφγανιστάν

Trump: Θα τελειώσουμε ό,τι πρέπει να τελειώσουμε στο Αφγανιστάν
Τις «φρικαλεότητες» που διαπράττονται από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν καταδίκασε ο Donald Trump
Τις «φρικαλεότητες» που διαπράττονται από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν καταδίκασε σήμερα (29/01/2018) ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, λέγοντας ότι η χώρα του δεν είναι διατεθειμένη να μιλήσει με την στρατιωτική οργάνωση, αλλά θα «τελειώσει ό,τι πρέπει να τελειώσει».
«Όταν βλέπετε τι κάνουν και τις θηριωδίες που διαπράττουν, σκοτώνοντας τους ανθρώπους τους, και αυτοί οι άνθρωποι είναι γυναίκες και παιδιά... είναι φρικτό», δήλωσε ο Trump κατά τη διάρκειας γεύματος με εκπροσώπους του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών.
«Δεν θέλουμε να μιλήσουμε με τους Ταλιμπάν.
Θα τελειώσουμε ό,τι πρέπει να τελειώσουμε, αυτό που κανείς άλλος δεν κατάφερε να τελειώσει, θα μπορέσουμε να το κάνουμε», δήλωσε ο Trump.
Νωρίτερα, ο αμερικανός πρόεδρος είχε αναφέρει πως στην ομιλία που θα δώσει αύριο (30/01) για την Κατάσταση της Ένωσης, θα αναφερθεί στη μεταναστευτική μεταρρύθμιση που έχει προτείνει, τονίζοντας ότι θα επιδιώξει τη στήριξη των Δημοκρατικών για την προώθηση της μεταρρύθμισης.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους έπειτα από την ορκωμοσία του νέου υπουργού Υγείας Alex Azar, ο Trump τόνισε ότι η μεταρρύθμιση της μεταναστευτικής πολιτικής θα πρέπει να έχει διακομματική στήριξη «επειδή οι Ρεπουμπλικάνοι δεν έχουν στην πραγματικότητα τις ψήφους για να το καταφέρουν με οποιοδήποτε άλλο τρόπο».
Ο αμερικανός πρόεδρος επεσήμανε ότι η ομιλία του θα καλύψει επίσης τις προσπάθειές του να μειώσει τους εμπορικούς φραγμούς σε όλο τον κόσμο για τις αμερικανικές εξαγωγές.
«Πρέπει να έχουμε αμοιβαίο εμπόριο.
Δεν είναι πλέον μια συμφωνία μιας κατεύθυνσης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης