Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκρηκτική η κατάσταση στην Telecom Italia αλλά παραμένει στη θέση του ο CEO της εταιρείας

Εκρηκτική η κατάσταση στην Telecom Italia αλλά παραμένει στη θέση του ο CEO της εταιρείας
Η μάχη χαρακωμάτων ανάμεσα στους βασικούς μετόχους της εταιρείας της Vivendi και της Elliott Management έχει δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στη διοίκηση της Telecom Italia
Ως προβληματική χαρακτηρίζει την κατάσταση στην Telecom Italia, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Amos Genish.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «La Repubblica» κάνει λόγο για εντάσεις μεταξύ της διοίκησης της εταιρείας, του συμβουλίου και των μετόχων της που είναι αντιπαραγωγικές αλλά δεσμεύεται να παραμείνει στη θέση του.
Η μάχη χαρακωμάτων ανάμεσα στους βασικούς μετόχους της εταιρείας της Vivendi και της Elliott Management έχει δημιουργήσει εκρηκτικό κλίμα στη διοίκηση της Telecom Italia.
Η αντιπαράθεση έχει κλιμακωθεί τους τελευταίους μήνες καθώς η ΤΙΜ, στην οποία κορυφαίος μέτοχος είναι η Vivendi,βρίσκεται στην έπεσε υπό πίεση εξαιτίας του αυστηρότερου ανταγωνισμού στην ιταλική αγορά, γεγονός που προκάλεσε εικασίες ότι η θέση του Genish κινδύνευε.
Οι μετοχές της ΤΙΜ υποχώρησαν κατά περίπου 30%  το 2018, κατά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από την πτώση του ευρωπαϊκού τηλεπικοινωνιακού δείκτη κατά 15%
Ο Genish στη συνέντευξή του δεσμεύεται να προωθήσει μια στρατηγική επικεντρωμένη στη μετάβαση προς τις κινητές υπηρεσίες πέμπτης γενιάς.
Ωστόσο, ανέφερε ότι υπήρξε μια «προβληματική κατάσταση» στην TIM που «δημιούργησε πολλά προβλήματα και καθίσταται μη βιώσιμη».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης