Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reuters: Στους 18 οι νεκροί από τον εκτροχιασμό τρένου στην Ταϊβάν - Τραυματίστηκαν 160 άτομα

Reuters: Στους 18 οι νεκροί από τον εκτροχιασμό τρένου στην Ταϊβάν - Τραυματίστηκαν 160 άτομα
Συνολικά 366 ήταν οι επιβάτες
Στους 18 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τον εκτροχιασμό τρένου στην Ταϊβάν, ενώ 160 είναι οι τραυματίες, μεταδίδει σε νεότερη ενημέρωσή του το Reuters.
Aρκετά βαγόνια ανατράπηκαν κατά το δυστύχημα που συνέβη κοντά στην ακτή, σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο, πολύ δημοφιλές στους τουρίστες.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση της νησιωτικής χώρας στο τρένο επέβαιναν 366 άτομα, ενώ 30 παραμένουν ακόμα εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια.
Διασώστες και στρατιωτικό προσωπικό συνεχίζουν τις προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό τους, παρά το γεγονός ότι στην Ταϊβάν έπεσε ήδη το σκοτάδι της νύχτας.
Ο απολογισμός των 18 νεκρών και των 160 τραυματιών έγινε στις 19:45 ώρα Κίνας.
Η πρόεδρος της Ταϊβάν Tsai Ing - wen έγραψε στο Facebook ότι θα χρησιμοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις στις προσπάθειες διάσωσης.
Έχει ήδη ξεκινήσει και έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος, ενώ το τρένο ήταν σε καλή κατάσταση και εξετάζεται αν επέβαιναν και ξένοι πολίτες σε αυτό.
Ο εκτροχιασμός έγινε λίγο πριν τις τοπικές εκλογές που αναμένεται να αποτελέσουν και ένα πρώτο δείγμα εν όψει των προεδρικών εκλογών του 2020 για το κόμμα της Tsai.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης