Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Τη μείωση της βοήθειας προς τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα και το Σαλβαδόρ ανακοίνωσε ο Trump

ΗΠΑ: Τη μείωση της βοήθειας προς τη Γουατεμάλα, την Ονδούρα και το Σαλβαδόρ ανακοίνωσε ο Trump
Τη μείωση της βοήθειας που χορηγούν οι ΗΠΑ στη Γουατεμάλα, την Ονδούρα και το Σαλβαδόρ, προανήγγειλε ο Αμερικανός πρόεδρος, επειδή οι χώρες αυτές δεν εμπόδισαν καραβάνια μεταναστών να εισέλθουν παρανόμως στις Ηνωμένες Πολιτείες
Τη μείωση της βοήθειας που χορηγούν οι ΗΠΑ στη Γουατεμάλα, την Ονδούρα και το Σαλβαδόρ, προανήγγειλε σήμερα (22/10/2018) ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, εκφράζοντας την απογοήτευσή του επειδή οι χώρες αυτές δεν στάθηκαν ικανές «να εμποδίσουν τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τη χώρα τους για να εισέλθουν παρανόμως στις Ηνωμένες Πολιτείες».
«Θα αρχίσουμε να κόβουμε ή να μειώνουμε σημαντικά την τεράστια διεθνή βοήθεια που τους χορηγούμε», ανέφερε ο Trump σε μήνυμά του στο «Twitter».
«Κάθε φορά που βλέπετε ένα καραβάνι ή ανθρώπους που έρχονται παράνομα ή προσπαθούν να έρθουν παράνομα στη χώρα μας, σκεφτείτε το και κατηγορήστε τους Δημοκρατικούς που δεν μας έδωσαν τις ψήφους για να αλλάξουμε τους θλιβερούς μας νόμους περί Μετανάστευσης!
Θυμηθείτε τις ενδιάμεσες εκλογές!», ανέφερε με άλλη του ανάρτηση ο Αμερικανός πρόεδρος, ενώ νωρίτερα είχε γράψει:
«Δυστυχώς, φαίνεται ότι η Αστυνομία και ο Στρατός του Μεξικού δεν είναι σε θέση να σταματήσουν τα καραβάνια προς τα νότια σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών.
Εγκληματίες και άγνωστοι από τη Μέση Ανατολή αναμειγνύονται.
Έχω προειδοποιήσει την Περιπολία Συνόρων και τον Στρατό ότι αυτό είναι ένα θέμα εθνικής ανάγκης.
Πρέπει να αλλάξουμε τους νόμους!».



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης