Τελευταία Νέα
Διεθνή

May: Υπάρχουν φωνές στο κοινοβούλιο που θέλουν να σταματήσουν το Brexit - Για μένα δεν τίθεται τέτοιο θέμα

May: Υπάρχουν φωνές στο κοινοβούλιο που θέλουν να σταματήσουν το Brexit - Για μένα δεν τίθεται τέτοιο θέμα
Απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο «no Brexit» η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May
Απορρίπτει κάθε ενδεχόμενο «no Brexit» η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May, τονίζοντας ότι για εκείνη δεν τίθεται τέτοιο θέμα.
«Υπάρχουν φωνές στο κοινοβούλιο που θέλουν να σταματήσουν το Brexit. Για μένα δεν τίθεται θέμα “no Brexit”», δήλωσε η May, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «BBC».
Όπως τόνισε η Βρετανίδα πρωθυπουργός, η παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ δεν βρίσκεται στις επιλογές της.
«Θα αποχωρήσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.
Η ίδια, ερωτηθείσα αν θα παραιτηθεί αν απορριφθεί η συμφωνία για το Brexit, επεσήμανε ότι αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στην ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Σύμφωνα με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό, εάν η συμφωνία μπλοκαριστεί από το κοινοβούλιο, θα υπάρχει μεγαλύτερος διχασμός και αβεβαιότητα, ενώ προειδοποίησε ότι εάν επιστρέψει ηττημένη στην ΕΕ, το μπλοκ δεν θα προσφέρει περισσότερα στη Βρετανία.
«Πιστεύω ότι εάν ήταν να πάμε πάλι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να πούμε ‘λοιπόν, δεν άρεσε αυτή η συμφωνία, μπορούμε να έχουμε μια άλλη;’….δεν νομίζω ότι θα έρθουν και θα μας πουν θα σας δώσουμε μια καλύτερη συμφωνία», δήλωσε η May.
Απαντώντας σε ερωτήσεις ακροατών, η May τόνισε ότι η συμφωνία που διαπραγματεύτηκε με την ΕΕ είναι σύμφωνη με αυτό που ψήφισε ο λαός, τερματίζει την ελεύθερη κυκλοφορία, τη νομική δικαιοδοσία της ΕΕ, δίνει ξανά στη Βρετανία τον έλεγχο των χρημάτων της και προστατεύει τις θέσεις εργασίας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ασφάλειά του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης