Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: «Fake news» τα περί χρήσης του προσωπικού e-mail της Ivanka

Trump: «Fake news» τα περί χρήσης του προσωπικού e-mail της Ivanka
«Fake news» τα περί χρήσης του προσωπικού email της Ivanka Trump, σύμφωνα με τον Αμερικανό Πρόεδρο 
«Fake news» χαρακτήρισε τα περί χρήσης του προσωπικού e-mail της Ivanka για τον συντονισμό κυβερνητικών υποθέσεων, ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump, όταν αρχικά έκανε λόγο για «πολύ αθώα χρήση».
Το θέμα ανέδειξε η «Washington Post» τη Δευτέρα, αναφέροντας ότι η κόρη του Αμερικανού προέδρου είχε στείλει «εκατοντάδες» emails από τον προσωπικό της λογαριασμό σε αξιωματούχους της κυβέρνησης και συνεργάτες του Λευκού Οίκου.
Ο ίδιος ο Donald Trump δήλωσε στην αρχή ότι η «χρήση ήταν αθώα» και έγινε «για πολύ λίγο».
Στο ίδιο μήκος κύματος, οι δικηγόροι του διαβεβαίωσαν ότι αν πράγματι η Ivanka Trump χρησιμοποίησε τον ιδιωτικό της λογαριασμό, κανένα από τα μηνύματα που έλαβε ή έστειλε η σύμβουλος της αμερικανικής προεδρίας δεν περιείχε εμπιστευτικές ή απόρρητες πληροφορίες και ότι τα περισσότερα σχετίζονταν με ζητήματα προγραμματισμού.
Η υπόθεση πήρε μεγάλες διαστάσεις λόγω της σφοδρής κριτικής που είχε ασκήσει ο Αμερικανός Πρόεδρος προεκλογικά, το 2016, στην τότε αντίπαλό του Hillary Clinton, επειδή χρησιμοποιούσε το προσωπικό της email για κυβερνητικές υποθέσεις ζητώντας ακόμη και τη φυλάκισή της.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης