Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ivanka Trump: Καμία σύγκριση με την υπόθεση της Hillary Clinton - Όλα τα e-mails υπάρχουν

Ivanka Trump: Καμία σύγκριση με την υπόθεση της Hillary Clinton - Όλα τα e-mails υπάρχουν
Ivanka Trump: Καμία σύγκριση με την υπόθεση Clinton 
Η μεγαλύτερη κόρη του Προέδρου Donald Trump απέρριψε σήμερα (28/11) τους ισχυρισμούς ότι η υπόθεση της θυμίζει την περίπτωση της Hillary Clinton, η οποία κατηγορήθηκε ότι χρησιμοποιούσε το προσωπικό της email για κρατικές υποθέσεις όσο ήταν υπουργός Εξωτερικών.
«Δεν υπάρχει καμία σχέση με την υπόθεση της Hillary Clinton.
Όλα τα ηλεκτρονικά μου μηνύματα αποθηκεύονται και παραμένουν στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο. Δεν έχουν γίνει διαγραφές.
Δεν υπάρχει καμία προσπάθεια απόκρυψης», ανέφερε η Ivanka Trump σε συνέντευξή της, στο κανάλι ABC News.
Το ίδιο είχε δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα και ο Donald Trump.
Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί νομοθέτες ζήτησαν να διερευνηθεί η χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Ivanka μετά από το δημοσίευμα της Washington Post, το οποίο ανέφερε ότι η κόρη του Αμερικανού Προέδρου έστειλε πέρυσι εκατοντάδες επιστολές σε κυβερνητικούς αξιωματούχους και κυβερνητικά στελέχη χρησιμοποιώντας τον προσωπικό λογαριασμό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της.
Οι δικηγόροι της οικογένειας επιβεβαίωσαν το περιστατικό, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι κανένα από τα μηνύματα που έστειλε η Ivanka δεν περιείχε «ευαίσθητες ή εμπιστευτικές πληροφορίες».
Ανέφεραν, μάλιστα, ότι η χρήση του συγκεκριμένου λογαριασμού που είχε δημιουργηθεί γι’ αυτόν τον σκοπό τερματίστηκε αμέσως μόλις η Ivanka ενημερώθηκε για τους κανονισμούς ασφαλείας που ισχύουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης