Τελευταία Νέα
Διεθνή

May: Το Εργατικό Κόμμα προσπαθεί να εμποδίσει το Brexit και να ανατρέψει την ψήφο του λαού

May: Το Εργατικό Κόμμα προσπαθεί να εμποδίσει το Brexit και να ανατρέψει την ψήφο του λαού
Αυτό που βλέπουμε από το Εργατικό Κόμμα είναι οι διάφορες προσπάθειές τους να εμποδίσουν το Brexit, δήλωσε η Theresa May
Το αντιπολιτευόμενο Εργατικό Κόμμα προσπαθεί να προδώσει τους ψηφοφόρους, ανατρέποντας την προσπάθεια της κυβέρνησης να φέρει εις πέρας το Brexit, δήλωσε σήμερα (30/11/2018) η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May.
«Δυστυχώς, αυτό που βλέπουμε από το Εργατικό Κόμμα είναι οι διάφορες προσπάθειές τους να εμποδίσουν το Brexit και να ανατρέψουν αυτή την ψηφοφορία», δήλωσε η May, μιλώντας στο «BBC».
«Αυτό που βλέπω από τους Εργατικούς είναι μια προσπάθεια να ανατρέψουν ό,τι κάνει η κυβέρνηση για να παραδώσει το Brexit στον βρετανικό λαό», συνέχισε η Βρετανίδα πρωθυπουργός.
«Πρόκειται για μια προδοσία απέναντι στον βρετανικό λαό», πρόσθεσε.
Ερωτηθείσα ποιο μπορεί να είναι το «Plan B» της σε περίπτωση που η συμφωνία της καταψηφιστεί από το κοινοβούλιο, η May είπε:
«Προτείνω μια συμφωνία, προτείνω ένα Brexit με μια καλή συμφωνία για το Ηνωμένο Βασίλειο».
Όπως τόνισε η ίδια, ο βρετανικός λαός θέλει το Brexit, υπογραμμίζοντας ότι οι βουλευτές θα πρέπει να βάλουν πρώτα τα συμφέροντα των ψηφοφόρων τους.
Παράλληλα, ερωτηθείσα σχετικά με τα πρόσφατα σχόλια του Αμερικανού προέδρου, Donald Trump, ότι η συμφωνία της Βρετανίδας πρωθυπουργού για το Brexit θα μπορούσε να απειλήσει μια εμπορική συμφωνία ΗΠΑ - Βρετανίας, η May δήλωσε ότι η Βρετανία θα μπορεί να συνάψει εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ μετά την έξοδο από την ΕΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης