Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hunt (ΥΠΕΞ Βρετανία): Η οικονομία θα ενισχυθεί ακόμα και στην περίπτωση ενός άτακτου Brexit - Απαιτείται σωστή προετοιμασία

Hunt (ΥΠΕΞ Βρετανία): Η οικονομία θα ενισχυθεί ακόμα και στην περίπτωση ενός άτακτου Brexit - Απαιτείται σωστή προετοιμασία
Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών τόνισε ότι η χώρα μπορεί να σημειώσει «τεράστια επιτυχία» στην περίπτωση ενός Brexit χωρίς συμφωνία
Αισιόδοξος για την πορεία της Μεγάλης Βρετανίας μετά την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωσης εμφανίστηκε σήμερα (9/7) ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Jeremy Hunt, τονίζοντας ότι το Ηνωμένο Βασίλειο μπορεί να σημειώσει επιτυχία ακόμα και χωρίς μία συμφωνία για το Brexit.
Ειδικότερα, ο κ. Hunt, ο οποίος είναι υποψήφιος για την ηγεσία του Συντρητητικού Κόμματος, επεσήμανε ότι στήριξε τη συμφωνία της Theresa May με την Ευρωπαϊκή Ένωσης, παρά «τα ελαττώματα και τις ατέλειές της».
«Εάν είχε περάσει εκείνη η συμφωνία, θα είχαμε αποχωρήσει αυτή τη στιγμή από την Ευρωπαϊκή Ένωση», ανέφερε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών σε εκδήλωση της Telegraph.
Παράλληλα, ο κ. Hunt τόνισε ότι η Μεγάλη Βρετανία μπορεί να σημειώσει «τεράστια επιτυχία» στην περίπτωση ενός Brexit χωρίς συμφωνία εφόσον λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να προετοιμαστεί.
«Είναι απολύτως έυκολο να ευδοκιμήσουμε και να ευημερήσουμε χωρίς μία συμφωνία εάν πραγματοποιήσουμε τις σωστές προετοιμασίες», πρόσθεσε ο Jeremy Hunt, διευκρινίζοντας παράλληλα ότι η έλλειψη ετοιμότητα θα καθιστούσε την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία «μία δυνητικά πολύ αποδιοργανωτική στιγμή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης