Τελευταία Νέα
Διεθνή

Cramer (αναλυτής) προς κυβέρνηση ΗΠΑ για κορωνοϊό: Αναστείλετε φόρους και τυπώστε 500 εκατ. δολ.

Cramer (αναλυτής) προς κυβέρνηση ΗΠΑ για κορωνοϊό: Αναστείλετε φόρους και τυπώστε 500 εκατ. δολ.
Σε παρέμβασή του, ο Jim Cramer ζήτησε μέτρα νομισματικού αλλά και δημοσιονομικού χαρακτήρα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
Εντείνεται στις ΗΠΑ η ανησυχία για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός, ειδικά μετά την ανακήρυξή του σε πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.
Σε μια παρέμβασή του, ο γνωστός αναλυτής Jim Cramer ζήτησε από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ να τυπώσει άμεσα 500 δισεκατομμύρια δολάρια και να αναστείλει κάθε φορολογία για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού.
«Όλοι στη χώρα, άτομα, εταιρείες έχουν χρέη στην Εφορία. Αυτό πρέπει να ανασταλεί τώρα, έτσι ώστε να έχουν περισσότερα χρήματα » είπε ο Cramer.
«Τα μέτρα που έχουν ληφθεί δεν φθάνουν, χρειάζονται δραστικές ενέργειες.
Πρέπει να τυπωθούν 500 εκατομμύρια δολάρια».
Μάλιστα, σε έξαλλη κατάσταση, κατηγόρησε την κυβέρνηση των ΗΠΑ αλλά και τη Fed ότι έχουν άγνοια των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν επιχειρήσεις και πολίτες.
Τέλος, παρακίνησε τις επιχειρήσεις να προσπαθήσουν να αντλήσουν όση ρευστότητα μπορούν από τις αγορές.
Εν προκειμένω αξίζει να σημειωθεί πως ο Cramer είχε ζητήσει και τις προηγούμενες ημέρες να απαλλαγούν οι Αμερικανοί προσωρινά από τις φορολογικές τους υποχρεώσεις, ώστε να υπάρχει περισσότερο χρήμα στην αγορά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης