Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκία: Βρήκαν βόμβες κρυμμένες μέσα σε πάνες - Σύλληψη τρομοκρατών

Τουρκία: Βρήκαν βόμβες κρυμμένες μέσα σε πάνες - Σύλληψη τρομοκρατών
Οι Αρχές βρήκαν τις βόμβες κρυμμένες μέσα σε μια σακούλα γεμάτη με πάνες, που φέρεται να χρησιμοποιούνται από το PKK για την πραγματοποίηση επιθέσεων σε αστικές περιοχές
Οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας ανακάλυψαν εκρηκτικά κρυμμένα μέσα σε μια σακούλα από πάνες ενώ συνέλαβαν τρεις τρομοκράτες από το YPG / PKK, οι οποίοι εισήλθαν στη χώρα πέρα ​​από τα σύνορα της Συρίας, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα την Τετάρτη 18/11.
Η αστυνομία του Μάρνιντ συνέλαβε τους τρεις τρομοκράτες, οι οποίοι «ενώθηκαν» με μια ομάδα οικογενειών μεταναστών και προσφύγων για να εισέλθουν στην Τουρκία, αναφέρει το Anadolu (AA).
Βρήκαν τις βόμβες κρυμμένες μέσα σε μια σακούλα γεμάτη με πάνες, που φέρεται να χρησιμοποιούνται από το PKK για την πραγματοποίηση επιθέσεων σε αστικές περιοχές.
Οι τρομοκράτες παραπέμφθηκαν στο δικαστήριο, το οποίο αποφάσισε τη σύλληψή τους και τους έστειλαν στη φυλακή.
Εν τω μεταξύ, οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας συνέλαβαν οκτώ άλλους υπόπτους σε μια αντιτρομοκρατική επιχείρηση εναντίον της τρομοκρατικής ομάδας του ΡΚΚ στην Κωνσταντινούπολη.
Πηγές ανέφεραν στην AA ότι οι αντιτρομοκρατικές μονάδες ξεκίνησαν επιχειρήσεις σε 13 διαφορετικές τοποθεσίες στις περιοχές Sultanbeyli και Çekmeköy της πόλης.
Πραγματοποίησαν ταυτόχρονα επιδρομές, κατάσχεση πυροβόλων όπλων, οργανωτικών εγγράφων, βιβλίων και ψηφιακού υλικού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης