Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σε συνομιλίες με την Honor η Qualcomm για την τροφοδοσία με επεξεργαστές

tags :
Σε συνομιλίες με την Honor η Qualcomm για την τροφοδοσία με επεξεργαστές
Σε συνομιλίες με την Honor η Qualcomm
Η Qualcomm φέρεται να βρίσκεται σε συνομιλίες με την, υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, Honor ώστε να κλειστεί μια συμφωνία που θα αφορά την τροφοδοσία της κινεζικής εταιρείας με επεξεργαστές για τα μελλοντικά της smartphones.
Η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Honor γέννησε εξαρχής σενάρια που ήθελαν την εταιρεία να μπορεί πλέον να προσεγγίσει εκ νέου τις αμερικανικές εταιρείες τεχνολογίας για τον εφοδιασμό της.
Μάλιστα, ένα από αυτά τα σενάρια θέλει την Honor να ετοιμάζει τη νέα της ναυαρχίδα που θα είναι εξοπλισμένη με την τελευταία πλατφόρμα της Qualcomm, την Snapdragon 888.
Σε τελευταία κινεζικά δημοσιεύματα, τα οποία μάλιστα αναφέρουν ως πηγή στελέχη της Qualcomm, επιβεβαιώνεται ότι η Honor και η αμερικανική εταιρεία βρίσκονται σε συνομιλίες για να καθοριστούν οι όροι της μελλοντικής τους συνεργασίας.
Η Honor εμφανίζεται πιο “αισιόδοξη” σχετικά με την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων ενώ και τα δύο μέρη θεωρούν ότι βρίσκονται κοντά στην οριστικοποίηση μίας συμφωνίας.
Ωστόσο, η Honor φέρεται να προχωράει τα σχέδιά της που προβλέπουν τον εξοπλισμό της σειράς smartphones V40 με chipsets προερχόμενα από την MediaTek.
Παράλληλα, ο διευθύνων σύμβουλος της Honor, Zhao Ming, απευθυνόμενος στους εργαζομένους της, εκφράζει την πεποίθησή του ότι η εταιρεία σύντομα θα αναδειχθεί σε κορυφαίο κατασκευαστή smartphones της κινεζικής αγοράς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την συμφωνία μεταπώλησης της Honor, ο Zhao σε δηλώσεις του είχε ξεκαθαρίσει ότι σύντομα η εταιρεία θα αρχίσει να λανσάρει και άλλες προϊόντα, εκτός από smartphones.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης