Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bourla (Pfizer): Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα στην παραγωγή και τη διανομή του εμβολίου για τον ιό Covid-19

Bourla (Pfizer): Δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα στην παραγωγή και τη διανομή του εμβολίου για τον ιό Covid-19
«Έχουμε εκατομμύρια δόσεις στις αποθήκες μας και αναμένουμε οδηγίες», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία Pfizer
«Η Pfizer δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στην παραγωγή του εμβολίου κατά της νόσου Covid-19 και καμία αποστολή εμβολίων δεν έχει καθυστερήσει», τόνισε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο CEO της εταιρείας Albert Bourla την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020, απαντώντας σε δημοσιεύματα που ήθελαν την Pfizer να αντιμετωπίζει προβλήματα στην παραγωγή και τη διανομή του εμβολίου στις ΗΠΑ.
O Bourlas ανήρτησε και την ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία αναφέρει: «Αυτή την εβδομάδα αποστείλαμε με επιτυχία και τις 2,9 εκατομμύρια δόσεις που μας ζητήθηκαν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, στις τοποθεσίες που μας υποδείχθηκαν. Έχουμε εκατομμύρια δόσεις στις αποθήκες μας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει οδηγίες για την αποστολή κι άλλων εμβολίων».
«Είμαστε σίγουροι ότι θα καταφέρουμε να διανείμουμε 50 εκατ. δόσεις αυτή τη χρονιά και 1,3 δισ. δόσεις το 2021 και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με την κυβέρνηση των ΗΠΑ για να παραδώσουμε το εμβόλιό μας στον αμερικανικό λαό», καταλήγει η ανακοίνωση της Pfizer.
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης