Τελευταία Νέα
Διεθνή

WhatsApp: Δείτε σε ποια κινητά δεν θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή από αύριο (1/1/2021)

WhatsApp: Δείτε σε ποια κινητά δεν θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή από αύριο (1/1/2021)
Εκατομμύρια χρήστες smartophone δεν θα έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή WhatsApp από την 1η Ιανουαρίου, καθώς το νέο update της δημοφιλούς εφαρμογής μηνυμάτων δεν θα είναι συμβατό με παλαιότερα λειτουργικά συστήματα
Την πρόσβαση στην εφαρμογή WhatsApp θα χάσουν από την 1η Ιανουαρίου 2021 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα.
Εκατομμύρια χρήστες smartophone δεν θα έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή WhatsApp από την 1η Ιανουαρίου, καθώς το νέο update της δημοφιλούς εφαρμογής μηνυμάτων δεν θα είναι συμβατό με παλαιότερα λειτουργικά συστήματα.
Το νέο update της δημοφιλούς εφαρμογής μηνυμάτων δεν θα συμβατό σε συσκευές με παλαιότερα λειτουργικά συστήματα και έως τούτου, αρκετοί κάτοχοι κινητών, θα πρέπει να αλλάξουν συνήθειες ή κινητό (αν δεν παίρνει άλλη αναβάθμιση).
Συγκεκριμένα, τα iPhones θα πρέπει να έχουν εγκατεστημένο iOS 9 ή νεότερο και τα Android κινητά τουλάχιστον την έκδοση 4.0.3 του λειτουργικού συστήματος.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως μπορεί τα iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6 και iPhone 6S να κυκλοφόρησαν πριν από το iOS9, ωστόσο οι κάτοχοί τους μπορούν να κάνουν update του λειτουργικού συστήματος και ως εκ τούτου να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα.
Όχι όμως και οι κάτοχοι iPhone 4, οι οποίοι δεν μπορούν να κάνουν update στο iOS9.
Ανάμεσα στα τηλέφωνα με λειτουργικό Android που θα χάσουν την πρόσβαση στο WhatsApp είναι τα Samsung Galaxy S2, HTC Desire και LG Optimus Black.

Όπως αναφέρει ο «Independent», τα τηλέφωνα που θα χάσουν εντελώς την πρόσβαση στο WhatsApp από την 1 Ιανουαρίου είναι τα εξής:

Apple iPhone 1 έως 4
Samsung Galaxy S2
HTC Desire
LG Optimus Black
Motorola Droid Razr
Όλα τα Android πριν από το 2010.

Τα τηλέφωνα που θα πρέπει να κάνουν update το λογισμικό τους τουλάχιστον σε iOS 9 ή Android OS 4.0.3 είναι τα εξής:

Apple iPhone 4S
iPhone 5
iPhone 5S
iPhone 6
iPhone 6S
Samsung Galaxy S3 και νεότερα
Samsung Galaxy Note
HTC Sensation
HTC Thunderbolt
LG Lucid
Motorola Droid 4
Sony Xperia Pro και νεότερα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης