Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sequoia Holdings: Οι υπάλληλοι μπορούν να παίρνουν μέρος των μισθών σε Bitcoin ή Ethereum

Sequoia Holdings: Οι υπάλληλοι μπορούν να παίρνουν μέρος των μισθών σε Bitcoin ή Ethereum

Η εταιρεία πληροφορικής Sequoia Holdings LLC με έδρα τις ΗΠΑ θα επιτρέψει στους υπαλλήλους της να λαμβάνουν μέρος των μισθών τους σε BTC, BCH και ETH.

Σχετικά Άρθρα
Οι υπάλληλοι του αμερικανικού παρόχου υπηρεσιών μετεγκατάστασης cloud, ανάπτυξης εφαρμογών και λογισμικού Sequoia Holdings, θα μπορούν πλέον να αρχίσουν να λαμβάνουν μέρος του μισθού τους σε διάφορα κρυπτονομίσματα, με επιλογές ανάμεσα σε Bitcoin, Bitcoin Cash ή και Ethereum, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε στα μέλη της ομάδας μας αυτό το νέο όφελος.
Πολλοί από τους υπαλλήλους μας είναι ενθουσιώδεις υποστηρικτές του κρυπτονομίσματος " - σχολίασε ο συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, T. Richard Stroupe.
Το στέλεχος πρόσθεσε επίσης ότι τα περιουσιακά στοιχεία που σχετίζονται με την κρυπτογράφηση έχουν εξελιχθεί σε μια «σημαντική εναλλακτική λύση συγκριτικά με παραδοσιακές επενδύσεις όπως οι μετοχές και τα ομόλογα».

«Ξέφρενο» ράλι 

Οι τιμές του Bitcoin έχουν υπερδιπλασιαστεί από τις αρχές Νοεμβρίου, φτάνοντας σχεδόν τα 42.000 δολάρια στις 8 Ιανουαρίου 2021.
Οι Bitcoin bulls υποστηρίζουν ότι αυτό το ράλι θα τελειώσει διαφορετικά από το 2017, όταν το ψηφιακό νόμισμα έπεσε, επειδή τότε οι traders ήταν ως επί το πλείστον λιανικοί επενδυτές.
Περισσότερα ιδρύματα και αξιόλογοι επενδυτές, από τον Paul Tudor Jones έως τον Scott Minerd και τον Stan Druckenmiller, είτε άρχισαν να κατανέμουν χρήματα στο Bitcoin είτε έχουν δηλώσει ότι είναι ανοιχτοί.

Γιατί ενισχύονται τα κρυπτονομίσματα;

Ο κύριος παράγοντας που οδήγησε το Bitcoin να αυξάνεται και να σπάει ρεκόρ είναι η παγκόσμια υποτίμηση των παραδοσιακών νομισμάτων fiat.
Ενώ όλοι μιλούν για το αδύναμο δολάριο, το νόμισμα των ΗΠΑ έχει ενισχυθεί σε σχέση με 67 νομίσματα.
Δεν είναι αδύναμο δολάριο, αλλά αδύναμα τα νομίσματα fiat (τα παραδοσιακά νομίσματα).
Το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα όπως το Ethereum γίνονται εναλλακτικά της οικονομικής καταστολής και αποτελούν asset αξίας, ειδικά για τους πολίτες σε αναδυόμενες οικονομίες όπου η υποτίμηση του νομίσματος δεν αποτελεί κίνδυνο αλλά βεβαιότητα.
Αυτή η «νέα εκκίνηση νομισμάτων» που αναφέραμε πριν από τρία χρόνια έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται με γενικευμένο τρόπο στο εμπόριο.
Σταδιακά αρχίζει να εξελίσσεται από ένα αμιγώς χρηματοοικονομικό περιουσιακό στοιχείο και να χρησιμοποιείται ευρύτερα για την ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών.
Αλλά δεν πρέπει να αγνοήσουμε τους κινδύνους.

www.bankingnews.gr 




Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης