Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέο βίντεο από τον τρόμο στο Καπιτώλιο - Φώναζαν: «κρεμάστε τον Pence» - Τον φυγάδευσαν την τελευταία στιγμή

Νέο βίντεο από τον τρόμο στο Καπιτώλιο - Φώναζαν: «κρεμάστε τον Pence» - Τον φυγάδευσαν την τελευταία στιγμή
Κουβαλούσαν το βαλιτσάκι με τους κωδικούς των πυρηνικών ενώ δίπλα το πλήθος φώναζε «κρεμάλες»
Σχετικά Άρθρα

Ανατριχιαστικό είναι το νέο βίντεο που δημοσιοποίησαν οι Δημοκρατικοί στα πλαίσια της δίκης Trump, τα οποία δείχνουν πόσο κοντά έφτασε ο όχλος που εισέβαλε στις 6 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο, τόσο στον Αντιπρόεδρο Mike Pence όσο και σε άλλους Γερουσιαστές.
Ο Mike Pence γλιτώνει την τελευταία ουσιαστικά στιγμή καθώς φυγαδεύεται άρον άρον προτού βρεθεί ενώπιον με το εξαγριωμένο πλήθος.     
Οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας δείχνει τον πρώην Αντιπρόεδρο να απομακρύνεται την ώρα που οι διαδηλωτές, λίγα μόλις μέτρα, μακριά ζητούν «κρεμάλες».

«Κρεμάστε τον Mike Pence!»

Kατά τη χθεσινή (10/2/2021) ημέρα της διαδικασίας της δίκης του Trump, η ομάδα των κατηγόρων τόνισε κατ’ επανάληψη την απειλή που αντιμετώπισε ο Mike Pence
Υπενθυμίζεται πως ο Trump είχε κατ’ επανάληψη υποστηρίξει ότι ο Pence είχε τη δυνατότητα να σταματήσει την διαδικασία έγκρισης των εκλογικών αποτελεσμάτων, γεγονός που στοχοποίησε τον πρώην αντιπρόεδρο στα μάτια του πλήθους.

Κουβαλούσαν το βαλιτσάκι με τους κωδικούς των πυρηνικών

Στο βίντεο, που τράβηξε κάμερα ασφαλείας από την εισβολή μέσα στο Καπιτώλιο, διακρίνεται μια ομάδα πρακτόρων – ένας εκ των οποίων κουβαλούσε τη βαλίτσα με τους κωδικούς εκτόξευσης πυρηνικών του αντιπροέδρου, να συνοδεύει την οικογένεια Pence την ώρα που οι οπαδοί του Trump, λίγα μέτρα μακρύτερα, ζητούσαν να στηθούν «κρεμάλες».



www.bankingnews.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης