Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στα 2 δισ. δολ. εκτοξεύθηκε η αξία του μεριδίου της CEO της Bumble μετά το ράλι της μετοχής

Στα 2 δισ. δολ. εκτοξεύθηκε η αξία του μεριδίου της CEO της Bumble μετά το ράλι της μετοχής
Η CEO της Bumble Wolfe Herd κατέχει 21,5 εκατομμύρια μετοχές στη Bumble, που ισοδυναμεί με μερίδιο 11,6%
Σχετικά Άρθρα

Περίπου 2 δισεκατομμύρια δολάρια αξίζει στο ποσοστό της CEO της Bumble Inc, Whitney Wolfe Herd στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη διάσημη ανά τον κόσμο πλέον εφαρμογή γνωριμιών, καθώς οι μετοχές για δεύτερη της πραγματοποίησαν ράλι δεύτερη συνεχόμενη ημέρα μετά την εισαγωγή της στη Wall Street την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters.

Η IPO

Η αξία της Bumble, με την στήριξη της Blackstone αποτιμάτο στα 15,69 δισεκατομμύρια δολάρια την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, με την τιμή της μετοχής της να διπλασιάζεται σχεδόν από την αρχική τιμή δημόσιας προσφοράς των 43 δολ. υπογραμμίζοντας την ακόρεστη όρεξη των επενδυτών για τεχνολογικές μετοχές.
Η Wolfe Herd κατέχει 21,5 εκατομμύρια μετοχές στην Bumble, που ισοδυναμεί με μερίδιο 11,6%.

Θρίαμβος

Μετά τη θριαμβευτική IPO, h Wolfe Herd, 31 ετών, έγινε η νεότερη γυναίκα CEO που χειροκρότησε το επενδυτικό κοινό καθώς χτύπησε το κουδούνι έναρξης της συνεδρίασης της Wall Street από τα γραφεία της Bumble στο Ώστιν με τον 9χρονο γιο της δίπλα της.

Η καινοτομία

Η δυνατότητα οι γυναίκες να κάνουν την πρώτη προσέγγιση, έχει ξεχωρίσει την Bumble σε μια ανταγωνιστική αγορά εφαρμογών γνωριμιών, δήλωσε ο Wolfe Herd στο Reuters την Πέμπτη.
Οι χρήστες της Bumble είναι πιο πιθανό να πληρώσουν για premium υπηρεσίες για να έχουν ένα βαθύτερο επίπεδο επεφών με τους άλλους χρήστες ή διαφορετική προσέγγιση στο τρόπο των επαφ΄ψν, δήλωσε η Wolfe Herd, επισημαίνοντας τη δυνατότητα ανώνυμης λειτουργίας ως δημοφιλές χαρακτηριστικό για τους χρήστες οι οποίοι να περιηγούνται στο προφίλ άλλων ενώ ταυτόχρονα είναι ανώνυμοι.

Από το Tinder

Η Wolfe Herd, απέκτησε πτυχίο Διεθνών Σπουδών από το Dedman College of Humanities and Sciences του Southern Methodist University δημιούργησε τη εφαρμογή Bumble το 2014.
Είναι επίσης εκ των δημιουργών της δημοφιλούς εφαρμογής Tinder, αλλά αργότερα μήνυσε την εταιρεία, ισχυριζόμενος ότι οι συνιδρυτές της εταιρείας την υπέβαλαν σε σεξουαλική παρενόχληση.
Η Tinder Match Group, η οποία αρνήθηκε τις κατηγορίες κατέβαλε περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια για την επίλυση της διαφοράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης