Τελευταία Νέα
Διεθνή

Erdogan: Θα καταστήσουμε την τουρκική οικονομία μία από τις 10 κορυφαίες στον κόσμο

Erdogan: Θα καταστήσουμε την τουρκική οικονομία μία από τις 10 κορυφαίες στον κόσμο
H Τουρκία βαδίζει προς την επίτευξη των στόχων της για το 2023 με αποφασιστικότητα, υπογράμμισε ο Erdogan
Σχετικά Άρθρα

«Θα καταστήσουμε την τουρκική οικονομία μία από τις 10 κορυφαίες στον κόσμο» επανέλαβε ο Recep Tayyip Erdogan μιλώντας μέσω τηλεδιάσκεψης στην τελετή εγκαινίων της σήραγγας Kızılcahamam - Cerkes.
H Τουρκία βαδίζει προς την επίτευξη των στόχων της για το 2023 με αποφασιστικότητα, πρόσθεσε ο Erdogan, θέτοντας ως στόχο την άνοδο του βοιοτικού επιπέδου των πολιτών της γειτονικής χώρας.

Η Τουρκία ατενίζει το μέλλον με αυτοπεποίθηση

Με τα έργα δικτύων και μεταφορών, που αλληλοσυμπληρώνονται, η Τουρκία ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όσον αφορά την ανάπτυξη και την οικονομική υποδομή.
«Χάρη σε αυτήν την ισχυρή υποδομή, η χώρα μας προχωρά στο δρόμο για να γίνει ένα από τα σημαντικότερα κέντρα παραγωγής και εμπορίου στον κόσμο κατά τη διαδικασία αναδιάρθρωσης της παγκόσμιας πολιτικής και οικονομικής κατάστασης», σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος.
Υπογραμμίζοντας ότι η Τουρκία βαδίζει προς τους στόχους της για το 2023 με αποφασιστικότητα σε μια περίοδο κατά την οποία ο κόσμος διέρχεται τη χειρότερη υγειονομική κρίση της πρόσφατης ιστορίας, ο Erdogan επισήμανε πως η χώρα του θα συμπεριληφθεί στον κατάλογο με τις 10 κορυφαίες οικονομίες παγκοσμίως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης