Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκαλυπτική συνέντευξη Harry - Meghan: Οι σκέψεις περί αυτοκτονίας και ο ρατσισμός του παλατιού

Αποκαλυπτική συνέντευξη Harry - Meghan: Οι σκέψεις περί αυτοκτονίας και ο ρατσισμός του παλατιού
Η Markle, έκανε όμως λόγο και για ρατσισμό από πλευράς παλατιού που είχε εκφράσει ανησυχίες σχετικά με το πόσο σκουρόχρωμο θα ήταν το παιδί που κυοφορούσε
Σχετικά Άρθρα

Αναβρασμός επικρατεί στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μετά τη συνέντευξη που παραχώρησαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle.
Το ζεύγος μίλησε στην Oprah Winfrey σχετικά με τη ζωή στο παλάτι, την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τους κόλπους της και τις σχέσεις που έχουν πλέον με την οικογένεια.

Τάσεις αυτοκτονίας

Κατά τη διάρκεια της πολύκροτης συνέντευξης, η Meghan αποκάλυψε τις σκέψεις που έκανε να αυτοκτονήσει, τις μέρες που ήταν ακόμη μέλος της βασιλικής οικογένειας.
«Πίστευα ότι ήταν καλύτερο για όλους» είπε, αναφερόμενη στην πίεση που βίωσε στο παλάτι.
«Γνώριζα ότι εάν δεν το έλεγα, θα το έκανα. Δεν ήθελα να ζω πλέον.
Και αυτή ήταν μία πολύ ξεκάθαρη και αληθινά τρομοκρατική σκέψη που είχα συνεχώς» είπε στην δημοσιογράφο - παρουσιάστρια.
Ισχυρίστηκε, δε, πως ζήτησε βοήθεια αλλά δεν της δόθηκε από το τμήμα δημοσίων σχέσεων του παλατιού με την αιτιολογία ότι δεν είναι «αμειβόμενο» μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ρατσισμός απέναντι στο αγέννητο παιδί της

Η Markle, έκανε όμως λόγο και για ρατσισμό από πλευράς παλατιού που είχε εκφράσει ανησυχίες σχετικά με το πόσο σκουρόχρωμο θα ήταν το παιδί που κυοφορούσε.
Ο λόγος για το πρώτο παιδί του ζεύγους που ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του 2019.
Ο μικρός, όπως είπε η Markle δεν έλαβε επίσημο τίτλο καθώς άλλαξαν οι κανονισμοί πριν από τη γέννησή του για να αποφευχθεί αυτό.
«Εκείνους τους μήνες, όταν ήμουν έγκυος, υπήρχε μία συζήτηση για το ότι δεν θα λάβει προστασία, δεν θα λάβει τίτλο, και υπήρχαν, επίσης, ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκουρόχρωμο μπορεί να ήταν το δέρμα του όταν γεννιόταν».
Ρωτήθηκε για το ποιος είχε εκφράσει αυτή την ανησυχία, αλλά αρνήθηκε να τον κατονομάσει σημειώνοντας πως «θα ήταν πολύ επιβλαβές για εκείνους».
Ο Harry παράλληλα, δήλωσε «σοκαρισμένος» από το γεγονός και ισχυρίστηκε πως η συζήτηση περί του παιδιού άρχισε αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της σχέσης του με τη Meghan.
Στις 8 Ιανουαρίου του 2020 το ζευγάρι ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τις επίσημες υποχρεώσεις του στη βασιλική οικογένεια, ωστόσο η απόφαση για το «Megxit» είχε ληφθεί πολύ νωρίτερα.
Παρότι τα μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν πως επρόκειτο για απόφαση με την υπογραφή της Markle–εξού και το «Megxit»– ο πρίγκιπας δήλωσε πως ήταν αυτός που πήρε την απόφαση «και τους έσωσε».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης