Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Michelle Obama αποκάλυψε την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη εν μέσω lockdown

Η Michelle Obama αποκάλυψε την μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη εν μέσω lockdown
Θέλησε να μιλήσει εκτενώς για τις ψυχικές συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού που βιώνουν οι πολίτες, ο καθένας με τον δικό του τρόπο
Σχετικά Άρθρα

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19 μίλησε η πρώην «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ, Michelle Obama, ενώ αποκάλυψε επίσης πως η κατάθλιψη της κτύπησε την... πόρτα.
Το καλοκαίρι του 2020, η σύζυγος του πρώτου Αφροαμερικανού προέδρου των ΗΠΑ αντιμετώπισε κατάθλιψη ελαφράς μορφής, όπως δήλωσε στη συνέντευξή της στο People.
Εκείνη την εποχή, όπως γράφει το CNN, το είχε παραδεχτεί και στο Podcast της.
Πλέον θέλησε να μιλήσει εκτενώς για τις ψυχικές συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού που βιώνουν οι πολίτες, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.
«Χρειάστηκε να παραδεχθώ τι περνούσα γιατί, πολλές φορές νιώθουμε ότι πρέπει να καλύψουμε αυτή την πτυχή του εαυτού μας, ότι πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων λες και δεν κολυμπάμε βαθιά κάτω από το νερό», υποστήριξε η Michelle Obama.
«Η κατάθλιψη δεν αποτελεί αιτία κοινωνικού στιγματισμού, ούτε ντροπή» πρόσθεσε.
Σύμφωνα με στοιχεία του CNN, σε δημοσκόπηση του αμερικανικού Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, το 41% των ερωτηθέντων τον περασμένο Αύγουστο είχαν παραδεχθεί ότι αντιμετώπιζαν ψυχικά προβλήματα λόγω της πανδημίας.
«Γι’ αυτό και πρέπει να μιλάμε περισσότερο για την ψυχική υγεία.
Ο καθένας αντιμετωπίζει διαφορετικά τα ψυχικά τραύματα, τις φοβίες και άλλες τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις», δήλωσε 57χρονη πρώην «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης