Τελευταία Νέα
Διεθνή

Credit Suisse: Το Archegos φέρνει νέες απομακρύνσεις μεγαλοστελεχών

Credit Suisse: Το Archegos φέρνει νέες απομακρύνσεις μεγαλοστελεχών
Την πόρτα της εξόδου θα δουν οι John Dabbs και Ryan Nelson από το τμήμα prime brokerage που ασχολείται με την προσφορά εξειδικευμένων υπηρεσιών σε hedge funds
Σχετικά Άρθρα

Μεγαλώνει η λίστα των ανώτερων στελεχών που καρατομούνται από την Credit Suisse εξαιτίας της κατάρρευσης της Archegos Capital Management και την απώλεια κεφαλαίων ύψους 4,7 δισ. δολ.
Οι John Dabbs και Ryan Nelson αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου από το τμήμα της τράπεζας prime brokerage που ασχολείται με την προσφορά εξειδικευμένων υπηρεσιών σε hedge funds.

Οι μέτοχοι ζητούν... κεφαλές επί πινάκι

Προφανώς, η απομάκρυνση μισής ντουζίνας στελεχών που προηγήθηκε, δεν έχει ακόμα εξευμενίσει τους μετόχους για αλλαγή προσώπων στον ελβετικό τραπεζικό κολοσσό, συμπεριλαμβανομένης της επικεφαλής της διαχείρισης κινδύνων (η Lara Warner, επίσης ένα από τα υψηλού επιπέδου στελέχη στον παγκόσμιο κλάδο χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών).
Ο ελβετικός τραπεζικός γίγαντας που ανακοίνωσε των απώλεια 4,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων από την κατάρρευση της Archegos και περιμένοντας να απολέσει νέα δισεκατομμύρια από την κατάρρευση του Greensill.
Σύμφωνα με τη WSJ, αρκετοί ακόμα υπάλληλοι από τα τμήματα μετοχών και διαχείρισης κινδύνων απομακρύνθηκαν επίσης.
Στην πραγματικότητα, ο τελευταίος γύρος απολύσεων ευνόησε όσους κατάφεραν να μείνουν όρθιοι, συμπεριλαμβανομένου και του διευθύνοντος συμβούλου Thomas Gottstein, με το bonus του να μεγαλώνει...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης