Τελευταία Νέα
Διεθνή

Macron (Γαλλία): Δεν θα υποχωρήσουμε στη μάχη κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας

Macron (Γαλλία): Δεν θα υποχωρήσουμε στη μάχη κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας

Οι δηλώσεις του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron έγιναν με αφορμή τη δολοφονία μιας διοικητικής υπαλλήλου της αστυνομίας στο Ραμπουγιέ από έναν Τυνήσιο που, σύμφωνα με πηγές, φώναζε: Allah Akbar

Σχετικά Άρθρα

«Η χώρα δεν θα υποχωρήσει» στη μάχη που έχει δεσμευτεί να αναλάβει εναντίον της ισλαμικής τρομοκρατίας» διεμήνυσε ο Γάλλος πρόεδρος Emmanuel Macron, μετά τη δολοφονία μιας διοικητικής υπαλλήλου της αστυνομίας στο Ραμπουγιέ από έναν Τυνήσιο που, σύμφωνα με πηγές, φώναζε «Allah Akbar», σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Παρασκευή 12 Απριλίου 2021.
«Ήταν αστυνομικός.
Η Στεφανί σκοτώθηκε στο αστυνομικό τμήμα της, στο Ραμπουγιέ, στην ήδη αιματοβαμμένη γη του Ιβελίν», σημείωσε ο Μακρόν στην ανάρτησή του στο Twitter.

Μέτρα ασφαλείας

Το σχόλιο του Γάλλου προέδρου παρέπεμπε στη δολοφονία, το 2020, του Γάλλου καθηγητή Samuel Paty και δύο αστυνομικών, τον Ιούνιο του 2016, στο ίδιο διαμέρισμα της περιοχής του Παρισιού.
Μετά τον φόνο της αστυνομικού, ο υπουργός Εσωτερικών Gérard Darmanin ζήτησε να ληφθούν ενισχυμένα μέτρα γύρω από τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης