Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κορωνοϊός: Εμβολιασμούς σε σταθμούς μετρό αρχίζει η Νέα Υόρκη - Χωρίς ραντεβού και με το μονοδοσιακό εμβόλιο J&J

Κορωνοϊός: Εμβολιασμούς σε σταθμούς μετρό αρχίζει η Νέα Υόρκη - Χωρίς ραντεβού και με το μονοδοσιακό εμβόλιο J&J
Κάθε κινητή μονάδα θα μοιράζει έως 300 εμβόλια την ημέρα, χρησιμοποιώντας το σκεύασμα της Johnson & Johnson

Κινητά εμβολιαστικά κέντρα για να μεταβαίνουν και να εμβολιάζουν πολίτες σε πολυσύχναστα μέρη όπως σε σταθμούς του μετρό ετοιμάζονται πλέον στη Νέα Υόρκη, τώρα που ο εμβολιασμός είναι ανοικτός σε όλους τους ενήλικες.

Από την Τετάρτη 12/05 και έως τουλάχιστον και το Σάββατο, οκτώ κινητά συνεργεία εμβολιασμού θα εγκατασταθούν σε σταθμούς του μετρό της Νέας Υόρκης αλλά και σε σιδηροδρομικούς σταθμούς, προσφέροντας δωρεάν εμβόλια χωρίς ραντεβού στους περαστικούς και τους επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Για να κάνει μάλιστα ακόμη και τους διστακτικούς επιβάτες να σπεύσουν να εμβολιαστούν στους σταθμούς του μετρό, η Νέα Υόρκη προσφέρει σε όσους λάβουν εκεί το εμβόλιό του και μια δωρεάν κάρτα για μετακινήσεις στο μετρό για μια εβδομάδα ή δύο εισιτήρια για τον προαστιακό σιδηρόδρομο, που συνδέει τη Νέα Υόρκη με τα βόρεια προάστιά της και το Λονγκ Άιλαντ.

Κάθε κινητή μονάδα θα μοιράζει έως 300 εμβόλια την ημέρα, χρησιμοποιώντας το σκεύασμα της Johnson & Johnson, κάτι που σημαίνει ότι έως 6.000 πολίτες θα ολοκληρώσουν άμεσα την ανοσοποίησή τους χωρίς καν να έχουν κλείσει ραντεβού.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης