Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Elon Musk, η «Νέα Γνώση» και ο πρόεδρος Putin

tags :
Ο Elon Musk, η «Νέα Γνώση» και ο πρόεδρος Putin
Ο Elon Musk θα μιλήσει στο φόρουμ «Νέα Γνώση» που διοργανώνεται στην Ρωσία

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Elon Musk διευθύνων σύμβουλος των εταιρειών Tesla και SpaceX, θα μιλήσει στο φόρουμ «Novoye Znanye» (Νέα Γνώση), το οποίο πραγματοποιείται στις 20-22 Μαΐου, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της διεύθυνσης του Ρώσου προέδρου S. Kirigenko κατά την έναρξη των εργασιών του.
«Ενώπιον σας, αυτές τις τρεις ημέρες θα μιλήσουν ο S. Lavrov, ο D. Pescov, ο G. Grev (πρόεδρος της μεγαλύτερης ρωσικής τράπεζας Sberbank-σ.σ), ο ιδρυτής της Apple Stephen Wozniak, ο O. Tinkov (Ρώσος δισεκατομμυριούχος-σ,σ), ο M. Kovalcuk (φυσικός-σ.σ), ο V. Gergiev (μάεστρος-σ.σ), ο Elon Musk.
Είναι διεθνή ονόματα» δήλωσε ο Kirigenko, προσθέτοντας ότι «πρόκειται για απίστευτα απασχολημένους ανθρώπους, οι οποίοι παρόλα αυτά βρήκαν το χρόνο να έρθουν και να μοιραστούν τις γνώσεις τους»
Το φόρουμ «Νέα Γνώση» θα πραγματοποιηθεί στις πόλεις Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Καζάν, Νίζνι Νόβγκοροντ, Σότσι, Βλαδιβοστόκ, Νοβοσιμπίρσκ, Καλινινγκραντ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Elon Musk στις 14 Φεβρουαρίου μέσω του Twitter είχε αναφερθεί στον προσωπικό λογαριασμό του Κρεμλίνου, προσκαλώντας τον Ρώσο πρόεδρο V. Putin σε μια συζήτηση μαζί του στην πλατφόρμα Clubhouse.
«Θα θέλατε να κάνουμε μαζί μια συζήτηση στο Clubhouse;», είχε γράψει τότε.
Το Κρεμλίνο είχε ανακοινώσει την επομένη, 15 Φεβρουαρίου, ότι βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσα την πρόταση, που έκανε ο Αμερικανός επιχειρηματίας Elon Musk στον Ρώσο πρόεδρο Putinν, να έχουν μια συζήτηση μέσω της εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης Clubhouse.
Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Pescov δήλωσε ότι πρέπει προηγουμένως να καταλάβουμε σε τι συνίσταται η πρόταση.
«Αρχικά θέλουμε να το διευκρινίσουμε.
Ο πρόεδρος Putin δεν χρησιμοποιεί απευθείας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν τα χειρίζεται ο ίδιος», είχε δηλώσει τότε ο Pescov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης