Τελευταία Νέα
Διεθνή

Reynders (EE); Πρώτα νέες κυρώσεις στο καθεστώς της Λευκορωσίας και μετά περιορισμοί στις πτήσεις

Reynders (EE); Πρώτα νέες κυρώσεις στο καθεστώς της Λευκορωσίας και μετά περιορισμοί στις πτήσεις

Στην επιβολή κυρώσεων επί συγκεκριμένων προσώπων που ήταν υπεύθυνα για την «κρατική αεροπειρατεία» αναφέρθηκε ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ Didier Reynders

Σχετικά Άρθρα
Στην επιβολή κυρώσεων επί συγκεκριμένων προσώπων που ήταν υπεύθυνα για την «κρατική αεροπειρατεία» αναφέρθηκε ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ Didier Reynders.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει εν πρώτοις να προχωρήσει σε κυρώσεις επί προσώπων όσον αφορά την Λευκορωσία προκειμένου να ασκήσει πίεση στο Μινσκ και να στοχεύσει μέλη του «καθεστώτος» εκεί τα οποία είναι υπεύθυνα για την υποχρεωτική προσγείωση μιας πτήσης της Ryanair την Κυριακή 23 Μαίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters τη Δευτέρα 14 Μαΐου 2021.

Κοινή προσέγγιση

Ο Reynders υπογράμμισε ότι θα μπορούσε επίσης να διεξαχθεί συζήτηση όσον τους περιορισμούς της κυκλοφορίας τνω αεροπλάνων στον εναέριο χώρο του κράτους, αλλά αναμένει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορούσε να συμφωνήσει σε μια συντονισμένη προσέγγιση και για τα 27 κράτη μέλη, διαφορετικά τα κράτη θα έχουν τη δυνατότητα επιβάλουν τους δικούς τους περιορισμούς σε εθνικό επίπεδο.
«Αλλά πρώτα απ 'όλα να ασκήσουμε πίεση στους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για μία τέτοια ... συμπεριφορά, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιδράσουμε σε αυτό», δήλωσε ο Reynders. «Και είμαι βέβαιος ότι είναι πολύ σημαντικό να δείξουμε ότι υπάρχει μια κοινή προσέγγιση σε διεθνές επίπεδο.», κατέληξε

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης