Τελευταία Νέα
Διεθνή

UFO: Μυστήριο με βίντεο του πολεμικού ναυτικού ΗΠΑ - Άγνωστο αντικείμενο βυθίζεται στη θάλασσα

UFO: Μυστήριο με βίντεο του πολεμικού ναυτικού ΗΠΑ - Άγνωστο αντικείμενο βυθίζεται στη θάλασσα
Η εκπρόσωπος του Πενταγώνου Susan Gough επιβεβαίωσε ότι το προσωπικό του Ναυτικού των ΗΠΑ μαγνητοσκόπησε το βίντεο.

Ένα άγνωστο σφαιρικό αντικείμενο (UFO) φαίνεται να αιωρείται στον αέρα και στη συνέχεια να βουτά στον ωκεανό, σε βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο από σκηνοθέτη που παράγει ντοκιμαντέρ για τα UFO.
Αν και εκπρόσωπος του Πενταγώνου επιβεβαίωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ τράβηξε το βίντεο, δεν σχολίασε το πού και πότε γυρίστηκε, σύμφωνα με το Live Science.
Στις 14 Μαΐου, ο J. Corbell περιέγραψε το μυστηριώδες αντικείμενο στον ιστότοπό του, γράφοντας ότι «το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ φωτογράφησε και μαγνητοσκόπησε UFOs και προηγμένα οχήματα» - σκάφη που μπορούν να ταξιδέψουν μέσω αέρα και νερού - το 2019.
Ο Corbell  μοιράστηκε επίσης το βίντεο στο Instagram και στο YouTube.
Στο βίντεο φαίνεται μια σκούρα κουκίδα να βρίσκεται στον ορίζοντα.
Ακούγεται κάποιος να λέει «απογειώθηκε», καθώς το αντικείμενο κινείται οριζόντια και στη συνέχεια «ωχ βυθίστηκε», καθώς το UFO εξαφανίζεται.
Σύμφωνα με τον Corbell , το βίντεο γυρίστηκε στις 15 Ιουλίου του 2019, περίπου στις 11 μ.μ. , από το Κέντρο Πληροφοριών USS στην Ομάχα, κοντά στην ακτή του Σαν Ντιέγκο.
Οι εικόνες από το ραντάρ δείχνουν μια «συμπαγή μπάλα», με διάμετρο περίπου 6 πόδια (2 μέτρα), που κινούταν με ταχύτητα 46 έως 158 mph (74 έως 254 km / h).
Η πτήση της διήρκεσε πάνω από μία ώρα, ενώ στο τέλος εξαφανίστηκε στον ωκεανό.
Δεν βρέθηκαν συντρίμμια στη θέση όπου το αντικείμενο έπεσε.
«Δεν ξέρουμε τι είναι διατεθειμένα να πουν το Ναυτικό ή το Πεντάγωνο για το περιστατικό, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι είναι ένα μυστήριο και ανυπομονούμε για οποιεσδήποτε πληροφορίες έρθουν», έγραψε ο Κορμπέλ στο Instagram.
Η εκπρόσωπος του Πενταγώνου Susan Gough επιβεβαίωσε ότι το προσωπικό του Ναυτικού των ΗΠΑ μαγνητοσκόπησε το βίντεο που δημοσίευσε ο Corbell ανέφερε το The Debrief.
Ωστόσο, η Gough δεν σχολίασε καμία από τις άλλες λεπτομέρειες για το UFO που ο Corbell συμπεριέλαβε στην έκθεσή του.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα UFO ενδέχεται να δημοσιευτούν από το Πεντάγωνο τις επόμενες εβδομάδες, καθώς μια νέα έκθεση για UFO έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο, αναφέρει το Live Science.



wwww.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης