Τελευταία Νέα
Διεθνή

Lukashenko (Λευκορωσία): Βολές κατά της Γερμανίας για τις κυρώσεις από την ΕΕ με αιχμές για το ναζιστικό παρελθόν

Lukashenko (Λευκορωσία): Βολές κατά της Γερμανίας για τις κυρώσεις από την ΕΕ με αιχμές για το ναζιστικό παρελθόν

Αναφορές του προέδρου της Λευκορωσίας με αφορμή τον εορτασμό της 80ής επετείου από την ναζιστική εισβολή στην πρώην Σοβιετική Ένωση

Σχετικά Άρθρα

Κατηγόρησε τη Γερμανία για μια πράξη ναζιστικής εμπνεύσεως, μετά την επιβολή νέων ευρωπαϊκών κυρώσεων κατά του Μινσκ, ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Alexander Lukashenko, που έπληξαν ιδιαίτερα σημαντικές πηγές εισοδήματος της χώρας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021..
«Αυτό που δεν περιμέναμε είναι ότι η Γερμανία θα συμμετείχε και αυτή σε αυτή τη συλλογική συνωμοσία», δήλωσε ο Lukashenko, με την ευκαιρία του εορτασμού της 80ης επετείου από την ναζιστική εισβολή στην πρώην Σοβιετική Ένωση.

Συνωμοσία

«Δεν το περιμέναμε από εκείνους των οποίων οι πρόγονοι σκότωσαν έναν στους τρεις Λευκορώσους», είπε. «Τι και αν έχουν περάσει 80 χρόνια;
Τι είναι ένας νέος θερμός πόλεμος;»
Οι δυτικές δυνάμεις, με μια συντονισμένη κίνηση, έπληξαν χθες τη Λευκορωσία με ένα νέο κύμα κυρώσεων εις βάρος αξιωματούχων, βουλευτών και υπουργών της κυβέρνησης του προέδρου  Lukashenko, η Πολεμική Αεροπορία της οποίας αναχαίτισε το αεροσκάφος της Ryanair που είχε απογειωθεί από την Αθήνα και κατευθυνόταν στο Βίλνιους, στις 23 Μαΐου, κάτι το οποίο η Δύση είχε χαρακτηρίσει κρατική πειρατεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης