Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Έχουμε στείλει 40 προσφυγές στις ΗΠΑ για κυβερνοεπιθέσεις - Δεν έχουν απαντήσει σε καμία

Ρωσία: Έχουμε στείλει 40 προσφυγές στις ΗΠΑ για κυβερνοεπιθέσεις - Δεν έχουν απαντήσει σε καμία
Η Μόσχα έχει στείλει στην Ουάσινγκτον περισσότερες από 40 προσφυγές σχετικά με κυβερνοεπιθέσεις σε κρατικές δομές και συστήματα της Ρωσίας και αναφέρθηκε στο ζήτημα και κατά τη Σύνοδο της Γενεύης, αλλά δεν έχει λάβει απάντηση ακόμη, τόνισε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών

Η Μόσχα έχει στείλει στην Ουάσινγκτον περισσότερες από 40 προσφυγές σχετικά με κυβερνοεπιθέσεις σε κρατικές δομές και συστήματα της Ρωσίας και αναφέρθηκε στο ζήτημα και κατά τη Σύνοδο της Γενεύης, αλλά δεν έχει λάβει απάντηση ακόμη, τόνισε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.
Σε σχόλιο στο Sputnik, ο Ρώσος διπλωμάτης επεσήμανε πως η επίθεση κατά του συστήματος υγείας στην πόλη Βορόνεζ τέθηκε ως παράδειγμα στη Σύνοδο του Putin με τον Joe Biden στη Γενεύη.
«Συνολικά, πρόσφατα στείλαμε στους Αμερικανούς περισσότερες από 40 προσφυγές» ενημέρωσε, αναφερόμενος σε υποθέσεις κυβερνοεπιθέσεων κατά της χώρας, ωστόσο απάντηση δεν έχει ληφθεί.
Ο ίδιος εξέφρασε την πεποίθησή του πως αυτή η προσέγγιση είναι «απαράδεκτη» από τη στιγμή που η Ουάσινγκτον δεν παρέχει τίποτα, ενώ «για κάποιον λόγο πιστεύει πως εμείς πρέπει να απαντάμε στους ισχυρισμούς της».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης